Trond Erik Skarshaug er ny konsernsjef i VestlandsHus
Trond Erik Skarshaug er ny konsernsjef i VestlandsHus. Foto: VestlandsHus 
Sist oppdatert: 15-01-2023

Ny konsernsjef i VH-Gruppen

Styret i VH-Gruppen melder at de har ansatt Trond Erik Skarshaug som ny konsernsjef.

Han startet i stillingen 1.januar 2023. Som konsernsjef vil han lede blant annet VestlandsHus AS og VestlandsHus Arkitekter AS.

Styreleder Jarle Haug er svært tilfreds med ansettelsen av Skarshaug:

-Trond Erik er en jordnær og meget erfaren leder som vil passe godt inn i kulturen i VestlandsHus, både internt og blant forhandlere over hele landet.

-I tillegg har han kommersiell bransjeerfaring og erfaring fra selskapsledelse som vil bli meget viktig for VestlandsHus med de store ambisjonene vi har for selskapet fremover.

-Vi ønsker Trond Erik lykke til, og ser fram til at han tar fatt på jobben i starten av 2023.

Skarshaug kommer fra stillingen som daglig leder i Invisible Connections AS på Åndalsnes.

Han er opprinnelig tømrer, med tilleggsutdannelse innen økonomi, og har gjennom en bred lederbakgrunn fra byggebransjen opparbeidet seg en solid markeds- og bransjekunnskap som er meget relevant for stillingen som konsernsjef i VH-Gruppen.

Skarshaug sier følgende:

-Jeg takker styret i VH-Gruppen for tilliten. Jeg kjenner VestlandsHus som en kjede som står for høy kvalitet og som har meget dyktige ansatte og forhandlere.

Icopal Tak

-Dette gjør meg både ydmyk for oppgaven og samtidig overbevist om at jeg med min bakgrunn og syn på ledelse og vekst kan gjøre en god jobb for selskapet.

-Jeg er en utpreget lagspiller og jeg gleder meg til å gjøre dette sammen med ansatte, forhandlere og eiere på VestlandsHus-laget. Sammen skal vi fortsette den gode utviklingen, rekruttere flere forhandlere og klatre på listen over Norges største huskjeder.

-Jeg kjenner meg også godt igjen i kjedens visjon – «endelig hjemme», og ser frem til å være med å skape fremtidens boliger for våre kunder i hele landet.