-Jeg er meget stolt og glad for å bli gitt muligheten til å bli en del VestlandsHus. Sjansen til å lede et selskap med en så sterk merkevare, markedsposisjon og kompetanse var umulig å si nei til. Foto: VestlandsHus
Sist oppdatert: 05-03-2021

Magnus Løseth blir ny konsernsjef i VestlandsHus

Styret i VestlandsHus har ansatt Magnus Løseth som ny konsernsjef i VestlandsHus etter Lars Erik Vinje. Løseth kommer fra stillingen som VP for Projects and Planning i Vard Accommodation AS, og har tidligere lang fartstid i Backe Entreprenør AS.

-Styret i VestlandsHus er stolte av å presentere Magnus Løseth som ny konsernsjef. Selskapet er heldige som har fått med seg Magnus på laget» sier styreleder Dag Stadheim, i en melding. 

-VestlandsHus har de siste årene hatt en svært god utvikling, og har blitt blant de største boligbyggerne i Norge. Vi føler oss trygg på at Magnus vil videreføre det gode arbeidet som er gjort. Hans bakgrunn gjør han svært godt rustet til å kunne fortsette arbeidet med å styrke VestlandsHus for fremtiden og legge til rette for en kjede som er tilrettelagt for morgendagens boligkjøpere» sier Stadheim.

Magnus Løseth tiltrer som konsernsjef 1.juni, og sier følgende:
-Jeg er meget stolt og glad for å bli gitt muligheten til å bli en del VestlandsHus. Sjansen til å lede et selskap med en så sterk merkevare, markedsposisjon og kompetanse var umulig å si nei til.

Nuno arkitektur - Jessheimbadet

-Jeg ser virkelig frem til å bli bedre kjent med mine nye kollegaer og forhandlernettverket, for å sammen med disse bygge videre på et allerede sterkt fundament og ta VestlandsHus enda et steg videre.»

Øystein Ljøen, som er en av eierne i VestlandsHus har, sammen med styremedlem Ina Eldøy, vært med å lede arbeidet med ansettelsen av ny konsernsjef. Han sier følgende om prosessen:

-Vi startet arbeidet med å finne en ny konsernsjef så snart Lars Erik Vinje varslet sin avgang.

-Det har vært en omfattende og grundig prosess, og vi hadde svært mange gode kandidater til stillingen, men Magnus sin kunnskap og tidligere erfaring gjorde at vi anså han som den desidert beste og mest fremtidsrettede lederen for selskapet. Jeg er ikke i tvil om at han vil forvalte selskapet på aller beste måte.

-Styreleder Dag Stadheim benytter også anledningen til å ønske avtroppende leder Lars Erik Vinje lykke til med videre arbeid. «Kjeden har mye å takke Lars Erik for. Han har gjort et stort og viktig arbeid med å bygge opp VestlandsHus til det kjeden er i dag. Kjeden har styrket sin posisjon i markedet betydelig, og hadde sitt absolutt beste år i 2020. Dette gir et solid grunnlag for videre fremgang.