– Jeg ser virkelig frem til å fortsette utviklingen av WSPs norske virksomhet innen de tjenesteområdene som finnes i dag, samt etablere nye i tråd med WSPs strategiske retning, sier Arne Jorde, påtroppende administrerende direktør for WSP Norge. Foto: WSP
Sist oppdatert: 09-03-2023 Pressemelding 

Ny administrerende direktør for WSP Norge 

Arne Jorde er ansatt som ny administrerende direktør i WSP Norge. Arne kommer fra Multiconsult, hvor han har vært konstituert i rollen som Chief Operating Officer.

Mickey Johansson, nåværende administrerende direktør for den norske virksomheten, vil forbli i stillingen til Arne tiltrer i august 2023.

Arne har mer enn 30 års erfaring fra rådgivningsbransjen, med solid bakgrunn fra ledende stillinger og roller som har innbefattet strategi- og forretningsutvikling, salgs- og markedsarbeid, organisasjonsutvikling og oppkjøp.

– Vi er svært fornøyd med at Arne, med sine solide lederegenskaper og kommersielle drivkraft, blir en del av vårt WSP-team.

– Jeg ser frem til å jobbe sammen med Arne for å fortsette å utvikle den norske virksomheten, sier Anna-Lena Öberg-Högsta, CEO WSP Norden. Fotoi:WSP

– Arnes lange erfaring fra både nasjonal og internasjonal arena, samt hans brede nettverk av partnere og kunder i bransjen, vil være viktig for WSP Norges fortsatte utvikling og suksess.

– Jeg ser frem til å jobbe sammen med Arne for å fortsette å utvikle den norske virksomheten. Arnes kompetanse og sterke kundefokus vil også være verdifull for vår nordiske virksomhet, forklarer Anna-Lena Öberg-Högsta, CEO WSP Norden.

– Jeg er både stolt og glad over å få denne muligheten i WSP, som jeg synes er et utrolig spennende selskap med sin globale rekkevidde og bærekraftsprofil.

– Jeg ser virkelig frem til å fortsette utviklingen av WSPs norske virksomhet innen de tjenesteområdene som finnes i dag, samt etablere nye i tråd med WSPs strategiske retning. Jeg vil samtidig takke dyktige kolleger i Multiconsult for godt samarbeid, sier Arne Jorde, påtroppende administrerende direktør for WSP Norge.

– Jeg ønsker Arne velkommen til oss i WSP, og ser det som veldig positivt at selskapet får en erfaren
toppleder med sterk, lokal bransjetilknytning.

– Jeg er overbevist om at han sammen med den norske ledelsen og kolleger rundt om i landet vil ta WSP Norge videre på en vellykket måte, sier Mickey Johansson, avtroppende administrerende direktør.