Anne Strand-Gjesdal blir ny teknologidirektør i Asplan Viak
– Jeg gleder meg til å bygge Asplan Viak videre sammen med dyktige kollegaer med stort engasjement for et bærekraftig samfunn. Asplan Viak har en verdibasert kultur som inspirerer og motiverer til løsninger som er både lønnsomme og varige for samfunn. Foto: Moment Studio
Sist oppdatert: 28-02-2021

Ny teknologidirektør i Asplan Viak

Asplan Viak har vurdert mange gode kandidater underveis i en grundig prosess, men nå er det klart at Anne Strand-Gjesdal blir ny direktør for teknologi og blir en del av ledergruppen. 

Strand-Gjesdal kommer fra stillingen som direktør for IT, innovasjon og utvikling i NHO, hvor hun blant annet har ansvaret for teknologiutvikling og innovasjonsprosesser. Hun har bred ledererfaring og god kunnskap i utvikling og etablering av innovative og digitale løsninger.

-Asplan Viak er en lærende og innovativ organisasjon som utvikler og tilbyr digitale tjenester og arbeidsprosesser i tett samspill med våre kunder og partnere.

-Det ligger endeløse muligheter i grensesnittet mellom teknologi og kompetanse for økt verdiskaping, effektivisering og bærekraftig utvikling – for Asplan Viak, men også for våre kunder og for samfunnet rundt oss.

-Anne vil bidra til å styrke dette arbeidet ytterligere og jeg ser frem til å få henne på laget, sier administrerende direktør i Asplan Viak, Elisabeth Heggelund Tørstad i en melding. 

Activ Nord AS - The Plus

Strand-Gjesdal er utdannet utvikler og har en master i innovasjon og informasjonssystemer.
Fra tidligere har hun erfaring som grunnlegger og dagligleder i NAF Digital og konserndirektør for teknologi i NAF.

De siste årene i NHO har hun jobbet mye med digital transformasjon hvor teknologi og dataanalyse har vært sentralt for å implementere forretningsstrategi med tilhørende organisasjonsutvikling.

– Jeg gleder meg til å bygge Asplan Viak videre sammen med dyktige kollegaer med stort engasjement for et bærekraftig samfunn. Asplan Viak har en verdibasert kultur som inspirerer og motiverer til løsninger som er både lønnsomme og varige for samfunn.

-Dette har vært avgjørende for at jeg ønsket meg til Asplan Viak. Jeg kommer til å ta med meg min erfaring med både inkrementell- og radikal innovasjon til en bærekraftig utvikling av selskapet, kundene og samfunnet, sier Strand- Gjesdal.

Strand-Gjesdal tiltrår i stillingen 1.mars.