- Dette blir en spennende oppgave i en spennende tid. Min jobb blir i hovedsak å sikre utvikling for regionen, blant annet innenfor kompetanse, utstyrspark og arbeidsvilkår for avdelingene våre, sier Camilla Jenssen. Foto: Cramo
Sist oppdatert: 30-10-2023 Pressemelding 

Blir ny direktør for Cramo region sør

Tidligere avdelingsleder i BAS maskinutleie, Camilla Jenssen, får nå ansvaret for én av utleieselskapet Cramos tre virksomhetsområder i Norge.

- Vi ønsker å tilpasse oss et marked i tydelig endring, sier den nye regionsdirektøren.

Camilla Jenssen går inn i ledergruppa og får nå ansvaret for den sørligste av Cramos tre nye virksomhetsområder i Norge.

Jenssen kommer fra stillingen som avdelingsleder i utleieselskapet BAS i Kristiansand, som har vært hennes arbeidsplass i seks år. Hun har tidligere erfaring både innen heisbransjen og hotellbransjen.

Brenden & Co Stilasutleie - Jordal Amfi

Den nye rollen betyr at hun overtar ansvaret for ni avdelinger med lokasjon i Haugesund, Stavanger, Kristiansand, Porsgrunn, Tønsberg, Moss, Fredrikstad og Sarpsborg.

- Dette blir en spennende oppgave i en spennende tid. Min jobb blir i hovedsak å sikre utvikling for regionen, blant annet innenfor kompetanse, utstyrspark og arbeidsvilkår for avdelingene våre, sier Camilla Jenssen.

Vi må tilpasse oss

Det er den nylige fusjonen mellom utleieselskapet BAS og Cramo som har ført til selskapets nye inndeling av regioner. Utover Region Sør får Cramo nå Region Nord-Vest og Region Øst.

Vestviken er en entreprenør fra Drammen med fokus på totalentrepriser i samspill med profesjonelle byggherrer.

Men selv om fusjonen betyr nye Cramo-avdelinger, og dermed også nye muligheter i markedet, er det flere utfordringer i horisonten, forteller Jenssen.

- Vi ser et annerledes marked i dag enn for bare få år siden, og vi er derfor nødt til å tilpasse oss raskt.

- Mye har endret seg i forhold til prosjekter, økonomi og kundeforhold, og vi må være på hugget både med tanke på digitalisering, bærekraft og energieffektive løsninger.

- Utleie handler ikke lenger bare om utleie av utstyr, men også å kunne tilby riktig kompetanse innen mer komplekse tjenester som blant annet el, varme- og klimatilpassing, avslutter ny regionsdirektør for Region Sør i Cramo, Camilla Jenssen.