Ida Thorendahl er ansatt som ny daglig leder i Lyskultur
- Jeg gleder meg til å ta fått på min nye rolle, både med å bli bedre kjente med administrasjonen og ikke minst møte Lyskulturs medlemmer. Dette blir en spennende reise!» sier Ida Thorendahl. Foto: Lyskultur
Sist oppdatert: 12-10-2022

Ny daglig leder i Lyskultur

Ida Thorendahl er ansatt som ny daglig leder i Lyskultur og vil starte i jobben i januar 2023.

Hun kommer fra stillingen som markedsdirektør i EFO, og har en bachelorgrad innen økonomi og prosjektledelse fra BI. Hun er en meget kunde- og markedsorientert person, er sertifisert mangfoldsleder og er generelt opptatt av bærekraft og energieffektivisering i samfunnet.

Hennes kompetanse og erfaring i arbeid mot politikere og næringsliv vil være nyttig for å videreføre Lyskulturs strategi årene fremover.

Isobygg - Best på blåseisolering

- Jeg gleder meg til å ta fått på min nye rolle, både med å bli bedre kjente med administrasjonen og ikke minst møte Lyskulturs medlemmer. Dette blir en spennende reise!» sier Ida Thorendahl, i en melding. 

Styret er meget tilfreds med at Ida har takket ja til nye utfordringer som daglig leder for medlemsorganisasjonen Lyskultur.

– Vi er sikre på at Ida er rette kandidat til stillingen, og vil ivareta våre interesser og gjennomføre strategien på en meget god måte, sier styreleder Janne Grindheim.

- Det å arbeide for samhold og medlemmenes interesse for lys og belysning er viktig for Lyskultur, og ikke minst er det viktig å synliggjøre at det nytter å stå sammen og fremme bransjens interesser, sier både ny daglig leder og styreleder samstemt.

Ida Thorendahl tiltrer stillingen den 2. januar 2023.