Øystein Hansen går av - overlater ledelsen av Heras Norge til Eirik Erikstad. Foto: Heras
Sist oppdatert: 14-05-2024 Pressemelding 

Ny daglig leder for Heras Norge

Etter 16 år med lederskap fra Øystein Hansen, tar Heras Norge et nytt steg ved å ønske Eirik Erikstad velkommen som den nye daglige lederen.

Med en solid arv av suksess og dedikasjon, markerer dette skiftet en fortsatt satsing på kvalitet og innovasjon innen områdesikring i Norge.

Etter 16 år som administrerende direktør for Heras Norge går Øystein Hansen av, og overlater rollen som daglig leder til Eirik Erikstad.

Hansen, som startet Heras Norge i 2007 under navnet CRH Norway, har vært sentral i selskapets utvikling og vekst siden starten.

Øystein Hansen har spilt en avgjørende rolle i selskapets reise fra de tidlige dagene.

Etter først å ha opparbeidet 10 års bransjeerfaring fra å lede Gunnebo Protection i Norge, har Hansen formet og ledet Heras Norge til å bli en betydelig aktør innen sikkerhetsbransjen i Norge.

Under hans ledelse har selskapet vokst fra noen få ansatte til å nå ha en stab på 21 dedikerte medarbeidere.

- Hans bidrag til Heras' virksomhet i Norge har vært enestående, sier Henrik Otterstedt, Nordensjef hos Heras.

- Gjennom hans visjon og engasjement har Heras Norge blitt synonymt med høykvalitativt og pålitelig områdesikring.

Eirik Erikstad, som har vært en del av Heras siden 2011 og begynte som prosjektleder, tar nå over som daglig leder for Heras Norge.

Erikstad, med solid erfaring fra sikkerhetsbransjen, er fast bestemt på å fortsette å drive Heras Norge fremover med samme dedikasjon og lidenskap som hans forgjenger.

- Det er med stor ydmykhet at jeg tar over stafettpinnen fra Øystein som startet Heras i Norge", sier Eirik Erikstad.

- Jeg er fast bestemt på å bygge videre på det fantastiske arbeidet som er gjort og å fortsette å levere den høyeste kvaliteten innen sikkerhetstjenester til våre kunder.

- Mitt fokus fremover vil være å utvikle serviceavdelingen og styrke vår ekspertise innen høysikkerhetsprosjekter for å befeste vår posisjon på det norske markedet.

Med et sterkt team og fortsatt engasjement for å levere enestående løsninger, ser Heras Norge frem til en vellykket fremtid under Eirik Erikstads ledelse.