Ove B. Haupberg er ansatt som Chief Financial Officer (CFO) i Multiconsult ASA etter Hans-Jørgen Wibstad. Haupberg kommer fra stillingen som CFO i Eltel Networks og tiltrer i stillingen 1. september.
-Jeg gleder meg til å bidra til å sikre fortsatt god drift, og med det som fundament, bidra i arbeidet med å skape videre vekst og utvikling av virksomheten, sier Ove B. Haupberg. Foto: Multiconsult
Sist oppdatert: 19-04-2022

Ny CFO i Multiconsult

Ove B. Haupberg er ansatt som Chief Financial Officer (CFO) i Multiconsult ASA etter Hans-Jørgen Wibstad. Haupberg kommer fra stillingen som CFO i Eltel Networks og tiltrer i stillingen 1. september.

-Jeg er veldig fornøyd med å kunne ønske Ove velkommen til Multiconsult.

-Med lang erfaring og kompetanse innen økonomi, ledelse og strategi, vil Ove være en verdifull bidragsyter i det videre arbeidet med å nå selskapets strategiske ambisjoner samtidig som han blir en viktigbidragsyter inn i konsernledergruppen, sier Grethe Bergly, konsernsjef i Multiconsult, i en melding. 

Ove B. Haupberg er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole i Bergen. Han har lang erfaring innen økonomi, ledelse og strategi fra store selskaper i ulike bransjer. Haupberg har blant annet vært CFO både i OBOS BBL og COOP Norge SA.

Krøderen Elektro|Krøderen leverer alt innen elektro til din bolig, hytte eller prosjekt.

-Jeg er imponert over den vellykkede omstillingen som Multiconsult har gjennomført de siste årene.

-Jeg gleder meg til å bidra til å sikre fortsatt god drift, og med det som fundament, bidra i arbeidet med å skape videre vekst og utvikling av virksomheten, sier Ove B. Haupberg.

Unni Kristiansen går inn som fungerende CFO
Hans-Jørgen Wibstad sa opp sin stilling som CFO i Multiconsult i november 2021 for å bli ny CFO i Norwegian Air Shuttle. Han vil ha sin siste arbeidsdag 6. mai.

I perioden 6. mai til 1. september vil Unni Kristiansen gå inn i rollen som fungerende CFO. Hun kommer fra stillingen som konsernregnskapssjef og har vært del av Wibstads ledergruppe.

Kristiansen har bred erfaring innen regnskap, økonomi og finansiell rapportering. Hun har vært i Multiconsult siden 2018 og har tidligere erfaring fra blant annet Renewable Energy Corporation ASA og Posten Norge AS. Unni er utdannet ved høyere revisorstudiet ved Norges Handelshøyskole i Bergen.