– Jeg ser særlig frem til å bidra til SiOs samfunnsoppdrag med å sikre et godt botilbud for studentene, sier Henrik Graarud, ny boligdirektør i SIO fra 1. juni. Foto: SiO
Sist oppdatert: 10-03-2023 Pressemelding 

Henrik Graarud ansatt som boligdirektør hos SiO

Studentsamskipnaden SiO har gleden av å informere om at Henrik Graarud er ansatt som ny boligdirektør. Han starter i SiO 1. juni.

Graarud (35) kommer til SiO fra stillingen som regiondirektør i eiendom for Øst- og Vest-Norge i ISS Facility Services. Tidligere har han ledet flere områder i samme selskap innen både renhold, catering og supporttjenester. Han har også erfaring fra IT- og eventbransjen.

– Jeg er veldig glad for å kunne ønske Henrik velkommen til SiO. Med sin ledererfaring fra eiendom og større, komplekse organisasjoner, samt pågangsmot og strategiske evner mener vi han er svært egnet som leder for SiOs boligtilbud.

Han vil utgjøre en viktig ressurs i arbeidet vårt med å gi norske og internasjonale studenter et godt hjem i studietiden, sier Andreas Eskelund, administrerende direktør i SiO.

Teknisk totalentreprenør som skaper smarte og bærekraftige bygg hvor folk trives

Vil utvikle tilbudet

Graarud vil lede arbeidet med å utvikle og forbedre SiOs boligtilbud til studenter, samt sikre effektiv drift og service av SiOs over 9000 hybler og leiligheter i Osloområdet.

– SiO jobber kontinuerlig for å kunne tilby studentene i Oslo og Lillestrøm trygge og komfortable studentboliger til en gunstig pris. Med Henrik Graarud på plass som ny boligdirektør, ser vi frem til å videreutvikle dette arbeidet, sier Eskelund.

Viktig samfunnsrolle

Graarud har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Handelshøyskolen BI i Oslo, og ser særlig frem til å bidra til SiOs samfunnsoppdrag med å sikre et godt botilbud for studentene.

– Jeg ser virkelig frem til å ta fatt på oppgaven som boligdirektør i SiO.

– Jeg er imponert over hva organisasjonen har fått til så langt, og ikke minst evnen til teknologisk omstilling samt det store fokuset på bærekraft.

– SiO spiller en viktig samfunnsrolle i Norge, og jeg gleder meg til å kunne bidra til å tilrettelegge de beste løsningene for dagens og fremtidens studenter, sier Graarud.