Motek åpner for privatmarkedet
Privatpersoner kan nå registrere seg som kunde på motek.no og starte handelen. Betalingen skjer med kort og varene kan enten leveres direkte hjem eller hentes i en av Motek sine butikker med Klikk & Hent-løsningen. Med Klikk & Hent reserverer man varene i nettbutikken og kan hente dem i butikk etter 2 timer. Foto: Motek
Sist oppdatert: 03-12-2020

Motek med tidlig julegave til alle hobbysnekkere

Motek melder at de nå åpner sine dører for privatmarkedet og gir hobbysnekkere og verktøysentusiaster, tilgang på verdensledende kvalitetsprodukter fra Hilti, Festool og Bostitch. 

Nå kan også hobbysnekkeren og verktøysentusiasten få glede av Moteks store utvalg verktøy og festemidler fra verdensledende leverandører. Merkevarene kjennetegnes av høy kvalitet, smarte funksjoner og løsninger.

I de 29 butikkene som ligger fordelt over hele landet kan man prøve verktøyene før man kjøper og de ansatte hjelper også til med råd for å velge riktig verktøy. I nettbutikken finnes alt man trenger av produktinformasjon, priser, sporing av varer og mye mer.

NOBI AS| LEDENDE BETONG- OG INDUSTRIKONSERN

Privatpersoner kan nå registrere seg som kunde på motek.no og starte handelen. Betalingen skjer med kort og varene kan enten leveres direkte hjem eller hentes i en av Motek sine butikker med Klikk & Hent-løsningen. Med Klikk & Hent reserverer man varene i nettbutikken og kan hente dem i butikk etter 2 timer.

Det er mange kvalitetsbevisste hobbysnekkere der ute, for etterspørselen etter produktene våre har vært stor. Vi er derfor svært fornøyde med at denne løsningen nå er på plass, sier Cato Løkka, markedsdirektør i Motek.