Montér, åpner nå sin første butikk i Trondheim
F.v: Kåre Johnny Hage, daglig leder og Tommy Johansen, ansvarlig Proff og Montér Byggeservice. Foto: Interørfoto AS

Montér endelig på plass i Trondheim

Norges største byggevarekjede Montér, åpner nå sin første butikk i Trondheim, og blir med sine 4000 kvadratmeter et spennende tilskudd til Montér-kjeden.

Det som en gang var en ren Fagmøbel butikk, blir nå utvidet til også å huse et Montér byggevarehus. De to avdelingene får hver sin inngang. På innsiden vil det være helt åpent med en stor kjøkkenavdeling som midtpunkt og bindeledd.

Alt på ett sted
Montér sine varer vil få prioritert plass med gode utstillinger, og kunder vil kunne finne et bredt sortiment av byggevarer, som maling, gulv, dører, vinduer, tak, sesong- og hageartikler.

– Vi gleder oss til å ønske både profesjonelle og private kunder velkommen til vår nye butikk, sier Kåre Johnny Hage, daglig leder av Fagmøbler Klett.

Fagmøbler Klett ble åpnet i 2005, og åpnet sin andre avdeling i regionen for noen år tilbake. Samarbeidet med Optimera om å inkludere Montér i bygget var et enkelt valg.

– Samarbeidet ble raskt avklart. Dette er en spennende kombinasjon – møbler, interiør og byggevarer samlet på et sted. Vi satser sterkt på Montér sitt Byggeservice-konsept, som skal gjøre kunden trygg på at vi har fagkompetansen, uansett om det er et lite eller stort prosjekt. Her skal vi kunne tilby kundene alt under samme tak. Vår butikk vil kunne bli kundens eneste stoppested, sier Hage.

Første Montér i regionen
Åpningen av Montér Klett markerer kjedens første byggevarehus i regionen. Kombinasjonen med byggevarer, møbler, interiør vil være sterkt rettet mot forbrukerne i regionen.

– Det er første gang Optimera etablerer seg med en forhandler som også driver møbelbutikk. Vi tar vårt slagord “Du får mer hos Montér” et steg lenger, for i denne butikken vil vi kunne tilby alt våre kunder trenger til oppussing eller bygging. Et svært spennende totalkonsept som vi gleder oss til å ta fatt på, sier Anniken Wollan, forhandleransvarlig i Optimera.

– Vi ser en økende tendens til at våre kunder lar seg inspirere til oppussing når møblene i hjemmet skal fornyes. Med Fagmøbler og Montér i samme lokaler, håper vi å nå ut til en bred kundegruppe hvor vi kan levere alt kunden trenger til sitt prosjekt. Fagkunnskap og forståelse for lokalmarkedet er viktig for oss og det vi anser som nøkkelen for å lykkes. Her har vi fått muligheten til å jobbe sammen med et team som kjenner regionen og har høy fagkompetanse, avslutter Wollan.

Montér Klett åpner sine dører torsdag 17. oktober, 2019