Modulvegger kjøper seg opp i Nord-Norge
-Vi samarbeider bare med de beste vet du og har vært forhandler for Modulvegger siden 2005. Deres produkter er blant annet montert på Lærerskolen og Kystens Hus i Tromsø, forteller daglig leder Jonny Nyland. Lite bilde, Konsernleder Modulvegger Dag Isene. Foto: Norsk Byggebransje
Sist oppdatert: 02-11-2021

Modulvegger satser i Nord-Norge
 

Troms Byggmontering AS blir en del av Modulvegger-gruppen.
 
Modulvegger-gruppen ønsker å sikre sin markedsposisjon i Troms regionen, en region med positiv utvikling og et økende antall prosjekter.
 
Starka AS som eier Modulvegger-gruppen har derfor kjøpt 30% av aksjene i Troms Byggmontering og det er inngått avtale om overtakelse av resterende 70% av aksjene de nærmeste årene.
 
Trygghet i fagkompetanse 
 -Troms Byggmontering har vært en god og lojal forhandler i mange år. Det er en bedrift med dyktige medarbeidere med bred kompetanse og lang erfaring som kompletterer resten av vår organisasjon. 
 
-I Modulvegger har vi flere medarbeidere som har mottatt kongens fortjenestemedalje og gullklokke, både på fabrikken og i salgsleddet.

-Medarbeiderne er vår viktigste ressurs og det er med stor glede vi nå innlemmer de 27 ansatte i Tromsø i konsernet, forteller konsernsjef i Modulvegger-gruppen Dag Isene til Norsk Byggebransje.
 
-Vi deler viktige grunnverdier med fleksibilitet i alle ledd og fokus på kundens behov, nå gleder vi oss til et enda tettere samarbeid med Tromsø. 
 
Troms Byggmontering er en veldreven virksomhet som ble stiftet i 2003, de er spesialiserte på innrednings og tømrerarbeid i næringsbygg. De omsatte for NOK 62,91 mill. i 2020 og hadde et driftsresultat på NOK 7,5 mill. De har 27 ansatte hvorav 5 prosjektledere og 22 montører.

Modulvegger styrker seg i Nord

-Troms Byggmontering ble etablert i mai 2003 av Ragnar Hansen og meg, før Morten Lund kom inn på eiersiden i 2005, forteller daglig leder Jonny Nyland.

-Vi samarbeider bare med de beste vet du, og har vært forhandler for Modulvegger siden 2005. Deres produkter er blant annet montert på Lærerskolen og Kystens Hus i Tromsø.

-Produktene er veldig bra og samarbeidet har vært supert hele veien. De har en fin måte å drive forretning på som passer oss i nord.

-Pr i dag er vi 27 ansatte totalt, 5 på kontoret og 22 montører. Vi trives godt med farten i byggebransjen, men planlegger kommende generasjonsskifte i god tid.

-Da finner vi det naturlig å selge til Modulvegger som er en solid aktør med avdelinger flere plasser i Norge. 

-Gjennom oppkjøpet er jeg trygg på at vi sikrer våre ansatte og at bedriften går videre, avslutter Nyland
 
Modulvegger gruppen består pr. i dag av: Systeminnredningsentreprenørene Modulvegger Oslo AS, Modulvegger Trondheim AS; Modulvegger Østfold AS og Stavanger Bygg AS.
 
Vår fabrikk Modulvegger AS har landsdekkende forhandleravtaler med datterselskaper og frittstående selskaper. Produktene utvikles kontinuerlig og er konkurransedyktige på pris, kvalitet, design, fleksibilitet og leveringssikkerhet.

Modulvegger gruppen hadde i 2020 en samlet omsetning på ca. 425 millioner og et driftsresultat på 14 millioner NOK.