Foran fra venstre: Andre Burøy, Per Otto Godlien og Geir Langseth. Geir Pedersen var ikke med på bilde. Foto: Tools.
Sist oppdatert: 01-11-2022

LVH på Lillehammer blir TOOLS

I slutten av august kjøpte TOOLS 100% av aksjene i LVH AS på Lillehammer og nå har arbeidet med å omprofilere butikken startet.

Dette kommer til å bli knallbra sier butikksjef Andre Burøy når han smilende forteller om alt som skal skje inne i butikken med ny innredning, nye varegrupper og større tilgang til kompetanse.

-Noe av det Andre gleder seg til spesielt til, er å få tilgang til store innkjøp, kampanjer, IT, nettbutikk og en egen økonomiavdeling.

-Vi beholder selvsagt de samme dyktige og kompetente folka, men drakta blir med TOOLS-logo på sier butikksjef Andre, i en melding.

Vi kan nesten ikke vente med å ønske industrikunder, håndverkere servicemedarbeidere og andre proffkunder velkommen til åpningsfest på nyåret i Korgvegen 36, samme sted som vi har ligget siden vi startet opp.

Fikk du med deg: Totalleverandør skapt for suksess

Vi gleder oss til å få TOOLS-skiltet på plass forteller Andre.
-Målet er å gjøre hverdagen for våre kunder enklere, sikrere og mer lønnsom. '

-Våre kunder skal få god hjelp av oss til å finne riktige varer og løsninger som dekker kundens behov.

-Vi skal sørge for en sømløs handel av verneutstyret som gir kunden en ekstra trygghet, arbeidsklærne som passer best til kundens behov, bærekraftige råd om valg, og riktig bruk av industrikomponenter som remmer og kulelagre, og ikke minst hydraulikkslanger og tilhørende komponenter som vi er spesialister på.

Som TOOLS-butikk vil vi nå få tilgang en større bredde med kvalitetsvarer, blant annet håndverktøy og verktøyvogner fra Ampro. Det gleder vi oss stort til forteller butikkselger Geir Langseth.​​​​​​

GK Norge - Norges grønneste logistikkbygg

Kompetente uteselger
-I tillegg til en flott butikk med dyktige medarbeidere, vil vi også ha vår uteselger Geir Pedersen på veien.

-Han vil fortsette å besøke kundene slik at man sammen kan finne gode løsninger som bidrar til en sikrere og mer effektiv hverdag.

Fokus på høy kompetanse
I TOOLS har man lange erfaring med norske industrikunder og har bygget en høy kompetanse rundt hva markedet etterspør av varer og tjenester.

I den nye butikken vil sortimentet være tilpasset den lokale industrien og næringen her på Lillehammer. Det vil bli et utvidet tilbud av tjenester som utføres i butikken, bl.a. slangepressing, trykking av logo på klær med mer.

Med økt tilgang til en rekke produktspesialister kan vi tilby tung kompetanse rundt HMS, og særlig da innen personlig verneutstyr og fallsikring

Når vi spør Andre om hva kundene kan forvente når de kommer til butikken, så ramser han raskt opp følgende:

-Som kunde vil du bli møtt av våre dyktige kundeveiledere som vil hjelpe deg med det du behøver for å utføre jobben din på en trygg, enkel og mer effektiv måte.

-Ønsker du kurs, rådgivning eller produktdemonstrasjon må du gjerne henvende deg til en av oss i butikken.

Håkonsen & Sukke Landskapsentreprenør - Anleggsgartner med solid kompetanse!

-I butikkhyllene skal du finne de varene du oftest har behov for. Er det varer som må skaffes tar vi opp bestilling for rask levering de nærmeste dagene.

-Det skal være lett å finne frem til varene på en enkel og oversiktlig måte. Butikknavigering og god informasjon skal gjøre handelen din mest mulig effektiv.

-Det skal være enkelt å velge riktig produkt, enten det er ”value for money”, bedre kvalitet eller premium kvalitet. Vi har både bredde og dybde i butikksortimentet vårt.

-Å ta turen innom oss skal være en hyggelig opplevelse. I vårt kaféområde kan du sette deg ned, ta en kopp kaffe eller spise matpakken din sammen med kollegaer eller noen fra oss. Det setter vi stor pris på.

Kundene kan gjerne sette seg ned og ta en kaffe mens det nye arbeidstøyet får på logo

Hva skjer på åpningsfesten på nyåret?
-Da blir det fest sier Per Otto med et glis. Den uken blir det gode tilbud hver eneste dag, og vi vil ha mange av våre leverandører tilsted slik at vi får demonstrert produkter og vist fram den kompetansen vi rår over i vårt system.

-Denne utvidede og omprofilerte butikken blir fantastisk, både for oss i butikken, og ikke minst kundene i og rundt Lillehammer avslutter Andre Burøy.