Årets forhandler Byggtorget ble Byggtorget Lofoten. Fra venstre: Geir Lunde, konferansier Alex Rosèn, Tor Ivar Saupstad, Kaj-Terje Vigdal, Morten Furseth og Håkon Liljebakk. Foto: Stian Foss
Sist oppdatert: 08-02-2023 - Pressemelding 

Byggtorget og Byggeriet kåret årets forhandlere

På årskonferansen til Byggtorget og Byggeriet ble årets forhandlere, årets leverandør og årets stand kåret.

Under arrangementet på Thon Hotel Arena på Lillestrøm deltok rundt 400 forhandlere, leverandører og ansatte i kjeden til fagmesse og feiring av gode prestasjoner i 2022.

Årets forhandler Byggeriet ble Byggeriet S. Thorstensen. Fra venstre: Geir Lunde, konferansier Alex Rosèn, Anton Thorstensen, Morten Furseth og Håkon Liljebakk. Foto: Stian Foss

- Årskonferansen er en fantastisk arena til å samles til gode diskusjoner, få faglig påfyll fra våre dyktige leverandører, og ikke minst til å ha det hyggelig sammen og feire de som fortjener det aller mest.

-Etter noen år med fantastiske resultater for kjeden er vi nå klare til å brette opp ermene og ta fatt på nye utfordringer i 2023. Det er jeg helt sikker på vi er godt rustet til å klare, sier Morten Furseth som er kjededirektør i Byggtorget og Byggeriet.

Utdeling av fire hovedpriser
Under konferansen ble det delt ut priser i fire kategorier og vinnerne ble:

  • Årets forhandler Byggtorget: Byggtorget Lofoten
  • Årets forhandler Byggeriet: Byggeriet Ballangen, S. Thorstensen
  • Årets leverandør: Bygg 1
  • Årets stand: ESSVE 

 

Årets stand: ESSVE. Fra venstre: Tonje Throndsen, konferansier Alex Rosén, Roger Thorsen, Odd-Arne Ressem, Frode Hauge og Einar Mørland. Foto: Stian Foss

Morten Amundsen, daglig leder for Byggtorget Lofoten, sier:

- Dette var stas! Det føles bra å få den anerkjennelsen etter å ha jobbet hardt, og oppnådd gode resultater. Denne utmerkelsen henger høyt.

-Vi er svært fornøyd med å være en del av en kjede som gir oss muligheten til å tilpasse oss det lokale markedet i svært stor grad. Dette har vært avgjørende for vår suksess.

Anton Thorstensen, daglig leder for Byggeriet Ballangen, sier:

- Etter mange års hardt arbeide og ei flott utvikling er det meget hyggelig og inspirerende å bli kåret til årets forhandler Byggeriet for 2022. Dyktige ansatte, trofaste kunder og ei innovativ og godtarbeidende kjede har gjort det mulig.

Årskonferansen gikk av stabelen 1. - 2. februar.

Årets leverandør: BYGG1. Fra venstre: Tonje Throndsen, Kristian Storelv, Jan Runar Holsvik, Einar Mørland og konferansier Alex Rosèn. Foto: Stian Foss

Om Byggtorget
Byggtorget ble etablert i Vadsø i 1997, og har vært en del av Mestergruppen siden 2016. Kjeden består av ca. 100 varehus. Byggtorget er en totalleverandør av byggevarer til proff- og privatkunder. Byggtorgets motto er «Vårt hjerte hamrer for lokalmiljøet».

Om Byggeriet
Byggeriet ble etablert i 1986, og har vært en del av Mestergruppen siden starten. Kjeden består av ca. 40 varehus. Kjeden har et tett samarbeid med Byggtorget, og har samme administrasjon og kjedeledelse.