- Skyttermoen Anlegg er en svært veldrevet virksomhet, så dette er en mulighet for begge selskapene å skape ytterligere verdier i fellesskap, sier Øivind Horpestad, konsernsjef i Inin Group. Foto: Inin Group
Sist oppdatert: 02-07-06 Pressemelding 

Inin Group kjøper Skyttermoen Anlegg

Inin Power AS, som er et datterselskap av Euronext Growth-noterte Inin Group, har inngått avtale om å kjøpe 100 prosent av aksjene i Skyttermoen Anlegg AS, som er en totalleverandør av grave- og entreprenørtjenester.

Planen er at Skyttermoen Anlegg går inn som del av Inin Groups «Power Distribution»-plattform.

Bli mester - Slik tar du mesterbrevet

Laje AS, som er en entreprenør med fokus på infrastruktur innen energi, telekommunikasjon og fiber, er for øyeblikket det største selskapet på denne investeringsplattformen.

– Laje er avhengig av pålitelige graveentreprenører i forbindelse med arbeidet på kraftinfrastruktur. Vi ønsker derfor å dra nytte av de åpenbare synergiene mellom de to selskapene.

- Skyttermoen Anlegg er en svært veldrevet virksomhet, så dette er en mulighet for begge selskapene å skape ytterligere verdier i fellesskap, sier Øivind Horpestad, konsernsjef i Inin Group.

Skyttermoen Anlegg er en anleggsentreprenør som leverer tjenester innen gravearbeid, drenering, kabelgrøfter, høyspentnett og område- og prosjektutvikling.

Aptly Tilvalgsportal - Digitalisert tilvalgs tjeneste ved boligkjøp

Selskapet holder til på Hamar, som er i samme geografiske område som Laje og andre datterselskaper i Inin Group-konsernet.

Skyttermoen Anlegg ble etablert i 2006 og selskapet har levert inntekstvekst og vært lønnsomt hvert år siden oppstarten. I 2023 omsatte selskapet for 69 millioner kroner.

Som del av aksjekjøpsavtalen vil Inin Power AS, som er holdingselskapet i Inin Groups plattform for kraftinfrastruktur, kjøpe 100 prosent av aksjene i Skyttermoen Anlegg AS.

Vederlaget består av 60 prosent i kontanter, 20 prosent i aksjer i Inin Power AS, og 20 prosent i aksjer i Inin Group AS. Sluttføring av transaksjonen er forventet i løpet av tredje kvartal 2024.