Haakon Tronrud gjenvalgt som styreleder i BNL
– Jeg takker BNLsmedlemmer for tilliten ved å bli gjenvalgt. Jeg skal gjøre det jeg kan i denne rollen for å synliggjøre byggenæringen, tydeliggjøre den store verdiskapningen vi bidrar med og skape best mulig rammevilkår for videre utvikling. Foto: Tronrud Eiendom
Sist oppdatert: 14-07-2022

Haakon Tronrud gjenvalgt som styreleder i BNL

På generalforsamlingen til Byggenæringens Landsforening, som nylig ble avholdt, ble Haakon Tronrud (Tronurd Eiendom) enstemmig gjenvalgt som styreleder.

I tillegg ble Malin Bryntesson fra Icopal Tak og Vera Flatebør fra Moelven Industrier valgt inn i styret.    

– Medlemmene og BNLs administrasjon er svært glade for å få et styre bestående av meget kompetente og fremoverlente nye og gamle representanter som kan videreføre det gode styrearbeidet.

-Haakon Tronrud har lang erfaring fra BNL, og vi ser frem til et godt samarbeid mellom styret og administrasjonen for å styrke BNL ytterligere.

-Jeg er spesielt glad for at vi har fått en bedre kjønnsbalanse og fortsatt har en god miks av representanter for både store og små BNL-firmaer i styret, sier Nina Solli, adm. direktør i BNL, i en melding. 

Haakon Tronrud kommenterte gjenvalget på denne måten:

– Jeg takker BNLsmedlemmer for tilliten ved å bli gjenvalgt. Jeg skal gjøre det jeg kan i denne rollen for å synliggjøre byggenæringen, tydeliggjøre den store verdiskapningen vi bidrar med og skape best mulig rammevilkår for videre utvikling.

-Vår næring står i en urolig tid med mye usikkerhet fremover. Da er et sterkt og omforent BNL et viktig verktøy for å utvikleNorges største fastlands- og distriktsnæring.

-Jeg vil også benytte anledningen til å ønske Malin og Vera velkommen til BNLs styre og takker de avgåtte styremedlemmene BenthA. Eik og Bjarne Hønningstad for godt styrearbeid.  

BNLs nye styre består av følgende: 

  • Haakon Tronrud, styreleder(Tronrud Eiendom) 
  • Torkild Korsnes, nestleder(K. Lund AS) 
  • Hans-Kristian Meling (Murmester Haldor Meling AS) 
  • Eirik Gjelsvik (Backe-gruppen) 
  • Malin Bryntesson (Icopal Tak) 
  • Vera Flatebø (Moelven industrier) 
  • Jimmy Bengtsson (Veidekke) 
  • Karsten Totland Raddatz (Hageform)