Lars Christian K Skjelvan ny partner i Ræder
– Jeg ser frem til å begynne i Ræder. De har over tid bygget opp en solid kompetanse på eiendom og entreprise. Jeg tror likevel jeg kan tilføre selskapet og deres klienter nye perspektiver. Jeg gleder meg også til å samarbeide med Ræders klienter, og bistå disse med min erfaring som rådgiver, utvikler og utbygger, sier Skjelvan. Foto: Ræder
Sist oppdatert: 02-02-2021

Lars Christian K Skjelvan går fra Skanska til Ræder

Advokatfirmaet Ræder i Oslo, melder at de ønsker Lars Christian K Skjelvan, velkommen som ny partner. Skjelvan, som kommer fra stilling som konsernadvokat i Skanska, vil styrke Ræders eiendomsavdeling og selskapets posisjon innen entrepriserett. 

Lars Christian ble uteksaminert fra Universitetet i Oslo i 2007. Han har lang og bred erfaring som advokat, og har spesialkompetanse innen bygg og anleggsbransjen. Lars Christian har jobbet internasjonalt og har omfattende erfaring med forhandlinger, eiendomsutvikling (transaksjoner, næringsutleie, OPS), compliance, krisehåndtering og usikkerhetsstyring. Han har prosedert flere rettssaker innenfor fagområdet, og har lang erfaring med tvisteløsning i og utenfor domstolene.

– Det er en glede å ønske Lars Christian velkommen til Ræder. Hans brede erfaring fra utbyggingssaker, entrepriser og håndtering av tvistesaker er ettertraktet blant bransjeaktørene. Vi er glad for å få han som en av partnerne i vår eiendomsavdeling, sier Eva Hagen, som leder avdelingen, i en melding. 

Øst-Tek Østlandske Byggeteknikk AS er et uavhengig, rådgivende ingeniørfirma lokalisert på Gjøvik.

Før Lars Christian startet i Skanska var han advokat i Advokatfirmaene Haavind og BA-HR med tilknytting til hhv. prosedyreavdelingen og næringseiendomsteamet. Han har også vært dommerfullmektig i Follo tingrett.

– Jeg ser frem til å begynne i Ræder. De har over tid bygget opp en solid kompetanse på eiendom og entreprise. Jeg tror likevel jeg kan tilføre selskapet og deres klienter nye perspektiver. Jeg gleder meg også til å samarbeide med Ræders klienter, og bistå disse med min erfaring som rådgiver, utvikler og utbygger, sier Skjelvan.

Lars Christian er en erfaren foredragsholder og holder jevnlig foredrag innenfor bygge- og entrepriserett.

– Eiendom og eiendomsutvikling, entreprise, plan- og bygningsrett, samt skatt og avgifter for næringen, er komplekse fagområder som krever bred kunnskap og erfaring for at kundene skal oppnå gode resultater og for å unngå tvister.

-Hans kombinasjon av erfaring fra juridisk rådgivning og tvisteløsning for et bredt spekter av virksomheter og innenfor et mangfold av problemstillinger kombinert med hans erfaring som konsernadvokat for et internasjonalt entreprenørkonsern, gjør vi er glad for å ha Lars Christian som en del av teamet i Bjørvika, sier Hagen.

Advokatfirmaet Ræder
Er blant Norges  ledende advokatfirmaer. Selskapet gir råd innenfor de fleste forretningsjuridiske områder. Våre kunder er i hovedsak bedrifter, organisasjoner og offentlige myndigheter, både nasjonalt og internasjonalt. Våre 60 dyktige advokater har bred kompetanse og lang erfaring, Ræder ble etablert i 1949, og har kontorer sentralt i Oslo.