- Jeg er veldig ydmyk og takknemlig. Det blir litt spesielt å være leder for flere av de som har lært meg opp, men det er en herlig gjeng og alle er så utrolig flinke. Jeg gleder meg, sier Fjelde Jonassen. Foto: Consto
Sist oppdatert: 21-08-2024 Pressemelding 

Fjelde blir ny regionsjef i Consto

Martin Jonassen Fjelde (36) fra Tromsø skal lede region Nord, Constos største enhet med 315 ansatte.

- Martin Jonassen Fjelde representerer fremtiden, og det er fint å slippe til yngre krefter. Han har de rette egenskapene til å bekle denne rollen.

- Jeg er veldig fornøyd med at Martin har takket ja, sier Erlend Danielsen, konserndirektør for Constos byggevirksomhet i Norge.

Martin Jonassen Fjelde har vært ansatt i Consto siden 2016, da han var ferdig utdannet ingeniør med mastergrad i integrert bygningsteknologi ved UiT campus Narvik.

Fjelde gikk da inn som driftsleder ved UNN A-fløya, og har senere fungert i rollene som anleggsleder og prosjektleder ved flere prosjekter i Tromsø og Harstad. Fjelde skal ha kontorsted på hovedkontoret til Consto i Tromsø.

- Jeg er veldig ydmyk og takknemlig. Det blir litt spesielt å være leder for flere av de som har lært meg opp, men det er en herlig gjeng og alle er så utrolig flinke. Jeg gleder meg, sier Fjelde.

Fjelde tar over etter Danielsen, som har bekledd rollen både som sjef for region Nord og leder for den norske byggevirksomheten, etter at Consto tidligere i år fusjonerte store deler av den norske byggevirksomheten inn i Consto AS.