Godt år for Regnbuen malermesterbedrift
Malmberg mener at det aller viktigste i arbeidet deres for å utføre jobben på en god måte og sikre fornøyde kunder er tilstedeværelse, og det å være problemløseren for kunden. Foto: Regnbuen Malermesterbedrift
Sist oppdatert: 21-01-2022

Et år preget av vekst og pågang

På tross av utfordringene knyttet til pandemien ble 2021 et innholdsrikt år for Regnbuen Malermesterbedrift, preget av vekst og stor pågang fra kunder.

Nå er bedriften på utkikk etter flere flinke håndverkere, og daglig leder Robert Malmberg forteller at de også ser lyst på årene som kommer.

-Vi er hele tiden på utkikk etter dyktige håndverkere, malere og gulvleggere, som kan hjelpe oss med nye oppdrag, sier Malmberg, i en melding. 

Et firma i vekst
I tillegg til malejobber og fasaderehabilitering får Regnbuen Malermesterbedrift også en god del forsikringsskadeoppdrag for saneringsselskaper og forsikringsselskaper.

Det voksende behovet for utføring av denne typen arbeid har blant annet ledet til ekspansjon.

-Vi har fått innlemmet et selskap inn i Regnbuen, tidligere kalt Asco Malermesterbedrift, som har kontorer i Askim og Ski.

-Dette gjør at vi nå er til stede Indre Østfold og Follo, i tillegg til hovedkontoret vårt på Alnabru, forteller Malmberg.

Et av de mange andre spennende prosjektene Regnbuen Malermesterbedrift hadde i 2021 er profilendringen de foretok seg. Dette innebærer blant annet en endring i utseendet på alle de nye bilene som kommer inn, hvor man vil kunne se den nye profilen.

Viktig med tilstedeværelse
Malmberg mener at det aller viktigste i arbeidet deres for å utføre jobben på en god måte og sikre fornøyde kunder er tilstedeværelse, og det å være problemløseren for kunden. Dette gjelder uansett hvilket prosjekt de jobber på.

-Vi jobber hovedsakelig med borettslag og boligsameier i sommerhalvåret, og gjerne innvendig arbeid som trapperom og lignende i borettslag og boligsameier i vinterhalvåret.

Samtidig som vi har hatt en rekke oppdrag med å pusse opp kontorer og butikker nå som det har vært mindre aktivitet, forteller Malmberg.

Port Innlandet - Volmax Hamar

Videre forteller Malmberg at 2021 jevnt over var et bra år for dem samtidig som det var et spesielt år, da de hele tiden måtte ha fokus på korona og smittevern, og arbeide på en fleksibel og løsningsorientert måte.

De mange henvendelsene fra kunder gjennom året viser likevel at det alltid vil være behov for denne typen oppdrag.

-Jeg synes det var positivt overraskende at det var såpass god etterspørsel i byggebransjen, selv om andre typer næringer lå nede.

-Vi ser derfor lyst på fremtiden, ettersom det er en god etterspørsel i markedet, og vi ønsker jo selvfølgelig å stille opp for disse oppdragene», sier Malmberg.