-Boligmappa er stolt av å ha deltatt på Eliaden i alle år og vi må gi en ekstra honnør til alle elektrikere i Norge. Det er håndverksgruppen som er aller flinkest til å registrere alt arbeidet sitt, forteller Eirik Vigeland, markeds- og kommunikasjonssjef i Boligmappa. Her avbildet med Hege Indrehus, fra Norsk Byggebransje. Foto: Norsk Byggebransje. 
Sist oppdatert: 29-05-2024

Elektrikere er flinkest

Boligmappa samler all data og dokumentasjon knyttet til bygg og boliger i Norge på én og samme plattform. Informasjonen er tilgjengelig for eiendommens eiere når og hvor de må trenge det.

I dag er det opprettet boligmapper for mer enn to millioner hus, hytter, leiligheter, næringsbygg over hele Norge. Også kommunale bygninger, slottet og Stortinget har sin egen mappe. 

Boligmappa er blitt en populær plattformen med over 900 000 brukere som alle ønsker å organisere og administrere sine hjem. Nylig lanserte Boligmappe også sin helt nye tjeneste Boligmappa +. 

Boligmappa+ er et fordelsprogram for alle som verdsetter boligen din, ønsker å ta kloke beslutninger og samtidig spare penger på alt fra boliglån, til flis, hus-alarm og meglertjenester. 

Boligmappe + er den største nyheten Boligmappe presenterer på Eliaden 2024. 

Dere har deltat på Eliaden i samtlige år. Hvorfor er messen så viktig for dere? 

-For oss er det viktig å delta på Eliaden da den største utfordringen ennå er å få alle som bygger i Norge, til å dokumentere arbeidet sitt slik at det er tatt vare på for fremtiden. 

-Boligmappa er stolt av å ha deltatt på Eliaden i alle år og vi må gi en ekstra honnør til alle elektrikere i Norge. 

-Det er håndverksgruppen som er aller flinkest til å registrere alt arbeidet sitt, forteller Eirik Vigeland, markeds- og kommunikasjonssjef i Boligmappa. 

-I år er vi også veldig stolt av å kunne bruke messen til å presentere vårt helt nye medlemsprogram Boligmappa +. 

-Det er et fordelsprogram for alle som verdsetter boligen sin, ønsker å ta kloke beslutninger og vil spare penger samtidig. 

- Vi har allerede med partnere som IF Forsikring, Flisekompaniet, Verisure og Sparebank1, og over sommeren vil vi presentere flere spennende partnere, avslutter Vigeland. 

Om du vil bli bedre kjent med Boligmappa og deres løsninger, finner du dem på stand B02-30.