Eidos henter CFO fra PwC
Frank Øverås med master i regnskap og revisjon fra NHH i Bergen er ansatt i PwC, men er utleid til Eidos Eiendomsutvikling AS på fulltid. I første omgang ut året. Han får ansvar for økonomi og finans i Eidos. Foto: Jørn Grønnlund

Eidos styrker laget

Torgeir Finnerud og Eidos styrker laget med statsautorisert revisor Frank Øverås, som kommer inn og fyller rollen som CFO. 

Frank Øverås som har en master i regnskap og revisjon fra NHH i Bergen er ansatt i PwC, men er utleid til Eidos Eiendomsutvikling AS på fulltid. I første omgang ut året. Han får ansvar for økonomi og finans i Eidos.

Les også: Den nye fjordbyen engasjerer

Frank Øverås har tung erfaring fra eiendom, energi og varehandel. Han har gjort store oppgaver for Reitan Eiendom, TrønderEnergi, Glitre Energi og Toyota Norge, alt sammen i regi av PwC.

Nå handler det om eiendomsutvikling. Eidos skal utvikle Fjordbyen Lier og Drammen. Senere i høst skal selskapet levere forslag til områderegulering. I tillegg har selskapet mange eiendommer under utvikling på Lierstranda.

Eidos henter CFO fra PwC
Foto: Eidos

– Tiden er inne for at vi styrker oss på sentrale områder. Eidos forvalter store verdier. Vi er største grunneier på Lierstranda. Vi er i en positiv utvikling og skal løfte et av landets større byutviklingsprosjekter, sier daglig leder Torgeir Finnerud i Eidos Eiendomsutvikling AS.

Gikk du glipp av: Miljø og bærekraft viktigst

Fjordbyen Lier og Drammen planlegges for 20.000 nye arbeidsplasser og 20.000 nye beboere. Først ute i den nye fjordbyen er det nye sykehuset for Drammen. Det bygges på Brakerøya. Der kommer også Drammen Helsepark.

Fjordbyen Lier og Drammen vil strekke seg fra Brakerøya til Gilhus. Det gir den nye fjordbyen 2,5 kilometer strandlinje mot Drammensfjorden, som igjen skal bli tilgjengelig for folk flest.