EPLAN og Rittal er på plass på Eliaden for å treffe både gamle og nye kunder. Du finner Eirik Mørkved Helsingen og Rolf Arne Helle på stand C03-18. Foto Norsk Byggebransje. 
Sist oppdatert: 28-05-2024

EPLAN: Det enkle er ofte det beste

Økt kvalitet, tidsbesparelser og optimaliserte prosesser for en bærekraftig utvikling er hva EPLAN hjelper sine kunder med. 

Selskapet har vært fast inventar på Eliaden i over 10 år, og 2024 er ikke noen unntak. 

- EPLAN hjelper kundene å optimalisere sine ingeniørprosesser og sørger for at de får en best mulig bærekraftig utvikling for sitt selskap, forteller Rolf Arne Helle, når vi stopper innom standen deres på Eliaden. 

EPLAN leverer programvare og tjenester innen elektro-, automatiserings- og mekatronikk-ingeniørfag.

Selskapet står bak en av verdens ledende design programvareløsninger for maskin- og panelbyggere, noe som gjør dem til den perfekte partneren for de som vil effektivisere utfordrende ingeniørprosesser.

- Ved å gjenbruke løsninger som allerede er gjort og bygge nye byggeklosser, kan våre kunder bygge lego i stedet for å gjøre ingeniøring for elektro, for det er veldig kjedelig. 

- På samme tid sparer man tid, øker kvaliteten og gjør bedriften mer konkurransedyktig. 

Standen deres har logo fra både EPLAN og Rittal. Er det et og samme selskap? 

- Det er to firma som er søsterselskap. Så vi ser hele tiden på hvilke synergier de kan gi hverandre, slik at vi sammen kan finne de beste løsningene for våre kunder.   

-Vi kaller det Team Red prosjekt da begge selskapene har rød logo, smiler Helle. 

- For å sikre at våre kunder får mest mulig ut av løsningene våre, er våre råd skreddersydde for kundenes behov for å gjøre komplekse løsninger enklere. 

- Akkurat som Rema 1000, mener også vi at det enkleste ofte er det beste, avslutter Helle.