Veidekke Logistikkbygg har fått i oppdrag av Toveien 41 AS (Anthon Eiendom og Pareto Eiendomsfellesskap) om å oppføre enda et logistikkbygg i Vestby kommune rett syd for Oslo. Kontrakten er verdt nær 250 millioner kroner ekskl. mva.
Prosjektet er utviklet i samarbeid mellom Anthon Eiendom og Veidekke Logistikkbygg, og det føyer seg inn i rekken av ni prosjekter som partene har gjennomført sammen de senere årene. Ill: Veidekke
Sist oppdatert: 26-05-2022

Bygger nok et logistikkbygg på Vestby

Veidekke Logistikkbygg melder at de har fått i oppdrag av Toveien 41 AS (Anthon Eiendom og Pareto Eiendomsfellesskap) om å oppføre enda et logistikkbygg i Vestby kommune rett syd for Oslo.

Kontrakten er verdt nær 250 millioner kroner ekskl. mva.

Bygget blir på nesten 24.500 m2 BTA og skal oppføres i Vestby næringspark.

Prosjektet er utviklet i samarbeid mellom Anthon Eiendom og Veidekke Logistikkbygg, og det føyer seg inn i rekken av ni prosjekter som partene har gjennomført sammen de senere årene.

- Vi takker og bukker for at vi nok en gang har fått fornyet tillit av Anthon Eiendom og Pareto Eiendomsfellesskap.

-Vi har et veldig godt samarbeid der vi utvikler knallgode, rasjonelle og effektive prosjekter, akkurat slik brukerne av et moderne logistikkbygg forventer i dag, sier daglig leder Roar Kristiansen i Veidekke Logistikkbygg.

Byggearbeidene har så smått startet opp og skal gjennomføres i løpet av 18 måneder.