​​​​​​- Å vite hva som fungerer og hvor skoen trykker, er viktig for å kunne være til nytte for forhandlerne. Det er godt å være tilbake i trehus-bransjen. Det er her jeg hører hjemme, sier Kjetil Kolbjørnsen. Foto: Vestlandshus
Sist oppdatert: 27-04-2023 Pressemelding 

VestlandsHus ansetter Kjetil Kolbjørnsen som teknisk sjef

- Dette vet vi mange forhandlere gleder seg til, sier Trond Erik Skarshaug om ansettelsen av Kjetil Kolbjørnsen som teknisk sjef. Kolbjørnsen starter i stillingen 1.mai.

- Ved å få Kjetil inn i organisasjonen får vi en teknisk sjef som er fremoverlent, nysgjerrig og faglig sterk. En stor del av hans arbeidshverdag vil være å bistå forhandlerne som faglig samtalepartner, rådgiver, og koordinator av tekniske spørsmål mellom Vestlandshus Arkitekter og de forskjellige prosjektene.

- Stillingen deles mellom VestlandsHus AS og VestlandsHus Arkitekter AS, og Kjetil vil ha hovedansvaret for å holde selskapene i konsernet faglig oppdatert innen det byggtekniske.

-Han vil også jobbe tett sammen med regionssjefene i kjeden, og delta i arbeidet med rekruttering av nye forhandlere. sier Skarshaug.

GK Norge - Norges grønneste logistikkbygg

Kjetil Kolbjørnsen kommer fra stillingen som salgsingeniør i Invisible Connections AS, og har også tidligere jobbet i samme stilling i Pretre AS i mange år.

Denne blandingen av kjennskapen til bransjen og forhandlernes hverdag, samt salgserfaring er en god kombinasjon i stillingen som teknisk sjef.

Kolbjørnsen gleder seg til å ta fatt på stillingen

- Det blir kjekt å komme i gang. I begynnelsen vil jeg bruke en del tid på å bli kjent med nye kollegaer, og forhandlere i kjeden.

- Å vite hva som fungerer og hvor skoen trykker, er viktig for å kunne være til nytte for forhandlerne. Det er godt å være tilbake i trehus-bransjen. Det er her jeg hører hjemme.

VestlandsHus gjør flere strategiske grep, og utvidelsen med teknisk sjef er en av disse:

- Kjeden vår vokser, og vi har også ambisjoner om betydelig vekst i årene som kommer. Da er det viktig at vi har de rette menneskene med oss for å bistå både nye og eksisterende forhandlere, for at de skal føle seg ivaretatt hos oss, sier Skarshaug.