"Moritz Groba har nylig inntatt en nøkkelrolle som partner i Oslotre, og hans betydningsfulle bidrag til selskapets utvikling siden 2018 har vært essensiell for formingen av Oslotre", ifølge styreleder Jørgen Tycho.
Oslotre, et selskap grunnlagt i 2015 av Jørgen Tycho og Katrin Wilde-Sampaio, har røtter som strekker seg tilbake til deres tidligere engasjement i massivtreproduksjonsbedriften Massiv Lust. Foto: Oslotre
Sist oppdatert: 07-01-2024 Pressemelding 

Moritz Groba blir partner i Oslotre

- Moritz Groba har nylig inntatt en nøkkelrolle som partner i Oslotre. Hans betydningsfulle bidrag til selskapets utvikling siden 2018 har vært essensiell for formingen av Oslotre, ifølge styreleder Jørgen Tycho.

Oslotre, et selskap grunnlagt i 2015 av Jørgen Tycho og Katrin Wilde-Sampaio, har røtter som strekker seg tilbake til deres tidligere engasjement i massivtreproduksjonsbedriften Massiv Lust.

Gjennom årene har Oslotre vokst til å bli en pioner innen moderne trearkitektur, og selskapet har oppnådd anerkjennelse for å designe prisvinnende og grensesprengende trebygg.

EL-PROFFEN - Partner til Norsk Byggebransje

Selskapet har operert i rollen som både prosjekterende arkitekter og ingeniører, samt leverandører og montører av massivtrebygg og andre prefabrikerte trekonstruksjoner. 

I 2022 gjennomgikk selskapet en betydelig organisatorisk endring ved å skille ut konstruksjons- og montasjedelen som et eget selskap, OsloPre.

Denne strategiske justeringen markerte en ny fase for Oslotre, og det er i denne konteksten Moritz Groba nå tar på seg en posisjon som en sentral del av konsernledelsen, som strekker seg over både arkitektfirmaet Oslotre og montasjefirmaet OsloPre.

- Moritz har vist seg som en viktig ressurs i selskapets vekst og suksess. Det er en naturlig del av vår utvikling at han nå går inn som partner.

- Med hans erfaring og dedikasjon forventes det at Oslotre vil fortsette å utvikle seg i tiden som kommer", avslutter Tycho.