Geir Arne Erikstad, 37 år fra Vinterbro, i rollen som daglig leder for ELKO AS og Vice President Home & Distribution i Schneider Electric.
Geir Arne Erikstad har jobbet i Schneider Electric i snart 10 år og er svært motivert for sin nye rolle. Foto: ELKO
Sist oppdatert: 11-01-2023

Ny daglig leder i ELKO og direktør i Schneider Electric

Geir Arne Erikstad, 37 år fra Vinterbro, går inn i rollen som daglig leder for ELKO AS og Vice President Home & Distribution i Schneider Electric.

Geir Arne Erikstad har jobbet i Schneider Electric i snart 10 år og er svært motivert for sin nye rolle.
Erikstad har vært ansatt i Schneider Electric siden 2013 i ulike stillinger innen ledelse og salg av produkter og løsninger for bygg, bolig og industri.

Han er utdannet serviceelektroniker, og har ellers jobbet i nesten 10 år i IT-verdenen med ansvar for blant annet HP-datarom.

- Jeg ønsker Geir Arne velkommen til vårt lederteam som ansvarlig for all virksomhet i samarbeid med elektrodistributører, kjeder og elektrikere.

Port Innlandet - Volmax Hamar

-Geir Arne vil koordinere et flott team som betjener det norske markedet med produkter og løsninger for elektrisk installasjon og energieffektivitet med våre to varemerker.

-Geir Arne vil bidra med sin drivkraft, kompetanse og ekspertise til glede for alle våre kunder over hele landet, sier Alexandre Vermot, Norges Country President i Schneider Electric, i en melding. 

Et marked i endring

- Jeg gleder meg til å jobbe med kompetente og hyggelige mennesker i en organisasjon som har gjort det til en glede å gå på jobb i snart ti år, sier Erikstad.

- Markedet har de siste årene opplevd en betydelig endring. Økt transparens, stadig flere dyktige konkurrenter og nye forretningsmodeller utfordrer den tradisjonelle balansen i bransjen.

-Jeg ser frem til å akselerere reisen selskapene våre har hatt for å møte den nye dynamikken, fortsetter han. Erikstad vil spesielt rette søkelyset mot kundeopplevelsen for grossistpartnere, installatører og sluttkunder.

- Særlig spennende for meg blir det å jobbe tett med ELKO-teamet og med dette prestisjefulle og ikoniske varemerket. Det har skjedd enormt mye de siste par årene, så jeg gleder meg til å være med på å bringe mange spennende nyheter ut i markedet fremover.

KB Arkitekter Sandefjord

Samfunnets behov i sentrum

- Det som motiverte meg mest til å takke ja til tilbudet er vissheten om at Schneider Electric og ELKO står for solide kvalitetsprodukter, teknologi og verdier.

-De retter søkelys på behovene til vårt moderne samfunn, som blir mer og mer miljø- og energibevisst. Bærekraft, etikk og mangfold jobber vi systematisk med.

-De ansatte får muligheter for personlig utvikling, både menneskelig og fagmessig, i et verdensomspennende ekspert-kontaktnett, forklarer den nybakte direktøren.

Geir Arne Erikstad er gift og har en datter på ett år. Han er ellers en ivrig maratonløper og var blant annet første nordmann i mål i Paris Marathon i 2018. Løpet sponses av Schneider Electric.