- Jeg er glad og ydmyk over å ha fått styrets tillit til å drive selskapet videre i en tid hvor vi skal hente ytterligere kapital og akselerere produktutvikling og salg, sier Bjørn Gabrielsen. Foto: BLDNG.ai
Sist oppdatert: 10-01-2024 Pressemelding 

Bjørn Gabrielsen blir ny CEO i BLDNG.ai

Den 1. januar 2024 tiltrådte Bjørn Gabrielsen som administrerende direktør (CEO) i BLDNG.ai. Gabrielsen kommer fra stillingen som adm.dir. i ClevAir AS.

Lisa Marie Nyvoll, styreleder i BLDNG.ai, er svært glad for å få Gabrielsen på plass.

Telenors datterselskap, BLDNG.ai, går inn i en spennende fase med vekst basert på et solid produkt og store kunder i Norge.

Målet er å styrke posisjonen som markedsleder innen proptech for eiendomsbransjen, i et raskt voksende marked med behov for digitale tjenester.

Endringene i ledelsen markerer starten på en ny fase for BLDNG.ai, med fokus på å ytterligere styrke markedsposisjonen og akselerere veksten.

- Vi er svært glade for å få med oss Gabrielsen med hans solide erfaring fra salg og ledelse innen Software og Proptech.

- Vi har store ambisjoner for fremtiden og med Bjørn på laget er vi nå godt forberedt for selskapets videre vekst, sier Nyvoll, som også er investeringsansvarlig i Telenor Amp.

Gabrielsen har tidligere sittet i konsernledelsen for svenske ReadSoft og vært CEO i Neptune Software AS og ClevAir AS, som ble solgt til Opt-e AS rett før jul.

Videre vekst og kapital-innhenting

BLDNG.ai er et spennende selskap med stort potensiale i Norge og internasjonalt. Bransjen begynner å bli moden for gode løsninger for digital drift i eiendomsmarkedet, her har BLDNG.ai en spennende tid foran seg.

- Jeg er glad og ydmyk over å ha fått styrets tillit til å drive selskapet videre i en tid hvor vi skal hente ytterligere kapital og akselerere produktutvikling og salg, sier Gabrielsen.

Ledige stillinger innen bygg og anlegg

BLDNG.ai ser lyst på fremtiden og ser frem til å etablere seg som Nordens viktigste proptech-plattform for eiendomsbransjen, både for eiere og ikke minst leietagere.

Vi skal samle innsikt om bygg for å skape gode opplevelser til brukere og gevinster til leietagere og byggeiere. Med våre løsninger gjør vi byggene smarte, grønnere og opplevelsene bedre.

Tidligere adm. dir. i selskapet, Steffan Thorvaldsen fortsetter i ny rolle som CSO i BLDNG.ai, mens tidligere CSMO, Line Schrøder, går til rollen som CMO og begge sørger derved for kontinuitet i salg, markeds-kommunikasjon og kunderelasjoner.

BLDNG.ai er Norges viktigste proptech-plattform for eiendomsbransjen. BLDNG.hub er en intelligent, skybasert dataplattform og IOT-løsning for digitalisering av bygg og kontorlokaler.

BLDNG.ai leverer kontinuerlig innsikt i bygningsporteføljer for kunder og partnere.

Dette gir en rekke fordeler og besparelser som blant annet optimalisert arealbruk, mer bærekraftige bygg og en mer friksjonsfri hverdag for de ansatte.