Bygger ytterligere et kontorbygg for Realinvest på Leangen i Trondheim
Betonmast Trøndelag og Realinvest AS har gode relasjon, og nå skal de i gang med nok et kontorbygg på Leangen i Trondheim. Ill: Voll arkitekter
Sist oppdatert: 22-12-2020

Bygger nok et kontorbygg for Realinvest AS

Betonmast Trøndelag melder at de har signert kontrakt med med Realinvest AS om oppføring av ytterligere et nytt kontorbygg på Leangen i Trondheim. Kontrakten er en totalentreprise med en verdi på om lag 150 millioner kroner, ekskl. mva.

Prosjektet omfatter bygging av et nytt kontorbygg på Leangen, denne gang i Falkenborgveien 36. Totalt blir prosjektet på ca 9500 m2, og vil i tillegg til kontorarealer inneholde servicearealer i første etasje, samt underliggende garasjeanlegg. Det nye kontorbygget er planlagt med energiklasse A, og sertifiseres til BREEAM Very good. Prosjektet har forbehold om finansiering.

– Vi har hatt en god prosess med Realinvest og deres representant i Byggherrerådgiveren frem til signering av kontrakt, sier Tom Utvik, daglig leder i Betonmast Trøndelag. Under byggingen av kontorbygget Falkenborgveien 28 et par steinkast unna, har vi fått en god relasjon med Realinvest, og vi setter selvsagt pris på å få fornyet tilliten. Nå ser vi frem til å komme i gang med det nye prosjektet.

Byggestart blir april 2021, og forventet ferdigstillelse er juni 2022.

Terjesen på Teie er Vestfolds største rørleggerbedrift