Årets Ung i Næringseiendom
Årets Ung i Næringseiendom tildeles et medlem som har utmerket seg i bransjen, og samtidig er aktiv i foreningen både på interne arrangementer og utad som ambassadør. Foto: Höegh Eiendom
Sist oppdatert: 19-11-2021

Thea Martine Blyverket er Årets Ung i Næringseiendom

Höegh Eiendoms Thea Martine Blyverket stakk av med tittelen «Årets Ung i Næringseiendom» da UiN arrangerte sin aller første Ung i Næringseiendom-konferanse torsdag.

Thea jobber til daglig som utleiesjef på Drømtorp i Ski, hvor hun sammen med teamet har ansvar for over 70 nasjonale og internasjonale aktører fordelt på ca. 90.000 kvadratmeter kontor og lager.

Årets Ung i Næringseiendom tildeles et medlem som har utmerket seg i bransjen, og samtidig er aktiv i foreningen både på interne arrangementer og utad som ambassadør.

– Vi er utrolig stolte, men ikke overrasket over at vår egen Thea fikk denne utmerkelsen. Hun er faglig sterk og driver prosesser frem fra start til mål.

I tillegg er hun en svært positiv person med høye ambisjoner. Vi gratulerer! sier administrerende direktør Eirik Thrygg i Höegh Eiendom, i en melding. 

Om UiN:
Nettverket har som formål å skape en nøytral og faglig arena, der unge personer kan møtes for å utveksle erfaring og kunnskap, og bygge seg et nettverk innen næringseiendomsbransjen. Dette er forumet hvor det å være ung har forrang foran alder og erfaring! I dag består nettverket av over 2000 medlemmer.