Nye XL-BYGG Alna åpner til sommeren. Det totalrenoverte anlegget på Alnabru vil ha over 10.000 kvadratmeter med byggevare, trelast, dør, vindu og gulv.
Kjededirektør i XL-BYGG, Are Ellingsve, og daglig leder ved nye XL-BYGG Alna, Cato Sannerud. Foto: Mestergruppen. 
Sist oppdatert: 17-02-2022

Åpner Oslos første XL-Bygg

Til sommeren åpner Mestergruppen sin nye XL-BYGG på Alna i Oslo. Det totalrenoverte anlegget på Alnabru vil ha over 10.000 kvadratmeter med byggevare, trelast, dør, vindu og gulv.

– Sentrum Bygg har vært en ærverdig faghandel som har gjennomgått mange endringer opp gjennom årene. Nå bytter vi navn, utvider sortimentet og tilbyr produkter og tjenester som våre kunder etterspør.

-Nyåpningen av XL-BYGG Alna er en viktig milepæl for oss da dette er XL-BYGGs første anlegg i Oslo, sier Mestergruppens regionsdirektør, Atle Bakke, i en melding. 

Både medarbeidere og ledere fortsetter i stillingene sine. Daglig leder ved XL-BYGG Alna, Cato Sannerud, forteller:

– Vi er de samme menneskene, og med et mye bredere sortiment vil vi kunne tilby mye mer. Vi blir en del av XL-BYGG-kjeden og vil beholde vår spisskompetanse på dør, vindu og gulv som Sentrum Bygg har vært kjent for i alle år.

Fikk du med deg: Sentrum Bygg er Miljøfyrtårn

-Nå kan vi i tillegg tilby fullt spekter av trelast og tyngre byggevarer. I forbindelse med at vi begynner med nye kategorier som trelast, maling og peis, så vil vi lyse ut flere nyopprettede stillinger.

-XL-BYGG Alna vil ha alt som proff- og privatkunder trenger til bolig og hytte – på ett sted. Vi gleder oss stort til nyåpningen.

XL-BYGG Alna får blant annet ny kjøkkenavdeling fra Sigdal på 300 kvadratmeter, drive-thru og vil tilby varetransport til kunder i Oslo og omegn.

Kjededirektør i XL-BYGG, Are Ellingsve, har følgende å si om åpningen
– Vi er svært fornøyd med å åpne nytt varehus på Alnabru med kollegaer som vi kjenner godt fra før. Det sterke fagmiljøet, engasjementet og den stoltheten som sitter i veggene på Alna passer veldig godt med XL-BYGGs faghandelsprofil.

-Vi gleder oss til å få dem med på laget. XL-BYGG Alna blir det nyeste og flotteste byggevarehuset i Oslo. Vi har satt oss høye mål og ambisjoner for det nye anlegget.

-Det er et stort markedspotensiale her og med denne nyåpningen styrker XL-BYGG sin tilstedeværelse i Østlandsregionen.

Omprofileringen og renoveringen av XL-BYGG Alna vil være ferdig før sommeren 2022.