AF skal bygge Os skole og idrettsarena
- Os skole- og idrettsarena er et interessant prosjekt der vi får brukt vår kompetanse og erfaring fra flere tilsvarende skolebygg i Østfold og i Follo. Sammen med kunden ser vi frem til å realisere et prosjekt som vil bidra til en bedre skole- og fritidshverdag for både elever og lærere, sier Tormod Solberg, konserndirektør i AF Gruppen, i en melding. Ill: Asplan Viak.
Sist oppdatert: 01-03-2021

AF Gruppen skal bygge Os skole og idrettsarena

Os skole skal gjøres om til en moderne og universelt utformet skole for 1. – 7. trinn. Det innebærer at det gamle skolebygget skal totalrenoveres, i tillegg til at skal skolen bygges ut for å få nødvendig plass.

På Os-tomten skal det også bygges en idrettshall med plass nok til eliteseriehåndball og en basishall for turn. 

Nå melder AF Gruppen, at de er innstilt som totalentreprenør av Halden kommune som totalentreprenør. Estimert kontraktsverdi er 493 MNOK ekskl. mva.

Kontrakten omfatter oppføring av en barneskole for 330 elever, samt idrettsanlegg med håndballhall og en basishall.

Bygging forventes å starte våren 2021 med overlevering av idrettsarenaen høsten 2022 og skolen vinteren 2023/24. Det er tatt forbehold om endelig godkjenning i kommunestyret.

- Os skole- og idrettsarena er et interessant prosjekt der vi får brukt vår kompetanse og erfaring fra flere tilsvarende skolebygg i Østfold og i Follo. Sammen med kunden ser vi frem til å realisere et prosjekt som vil bidra til en bedre skole- og fritidshverdag for både elever og lærere, sier Tormod Solberg, konserndirektør i AF Gruppen, i en melding. 

Terjesen på Teie er Vestfolds største rørleggerbedrift