Norocnsult kjøper AG Plan og Arkitektur i Ålesund
Fra 1. april blir fire arkitekter en del av Norconsult sitt team på Sunnmøre. De nye medarbeiderne kommer fra selskapet AG Plan og Arkitektur (AG), med tilhold i Ørsta, og vil høre inn under Norconsult sitt kontor i Ålesund.Fra venstre: Jan Kåre Iversen, regiondirektør Midt i Norconsult, Arne Grim Maurstad, kontorleder Norconsult Ålesund, Anne Kristin Apelseth og Kåre Gjengedal (AG Plan og Arkitektur). Foto: Norconsult
 
Sist oppdatert: 09-03-2021

Norconsult styrker seg på Sunnmøre 

Norconsult melder at de kjøper opp AG Plan og Arkitektur i Ørsta. Fra 1. april blir de fire arkitekter en del av Norconsult sitt team på Sunnmøre. 

AG har et sterkt fagmiljø med godt renommé, som vil skape positive synergier og vekst til andre fag for Norconsult på Sunnmøre.

– Vi er glade for å få medarbeiderne fra AG med på laget. Vi har lenge ønsket oss arkitektur som en del av vårt fagmiljø lokalt, noe som vil styrke oss og de tjenestene vi kan tilby til våre kunder i regionen. Vi ønsker våre nye kollegaer hjertelig velkommen til Norconsult, sier kontorleder i Ålesund, Arne Grim Maurstad, i en melding. 

Fikk du med deg: Norconsult kjøper SK Langeland

AG står bak en rekke prosjekter i Ørsta-området og ellers på Sunnmøre, innen både plan og arkitektur. Prosjektene strekker seg fra skole- og helsebygg, boliger og barnehager til nærings- og forretningsbygg. Selskapet har blant annet utarbeidet reguleringsplan for Ørsta-Volda lufthamn samt detalj- og byggeplan for miljøgata i Ulsteinvik.

Saken fortsetter etter annonsen: 

SmartDok. Alt i en app

– Dette har vært en spennende prosess. Vi kommer fra en liten virksomhet med svært lokal forankring. Nå ser vi frem til å bli en del av et større fellesskap, hvor vi får mulighet til å jobbe tverrfaglig i en rekke spennende prosjekter, sier daglig leder i AG, Anne Kristin Apelseth.

Styrker posisjonen i markedet
Med de nye medarbeiderne vil Norconsults Ålesundskontor styrke sin markedsposisjon i området, og vil kunne ta på seg nye og spennende oppgaver.

Les også: Norconsults oppkjøp av ECT godkjent

– Det vil bli en styrke for oss å kunne tilby tjenester innen arkitektur lokalt, noe som vil gi oss større slagkraft innen bygg og eiendom. Det er en del av en strategisk vekst som er planlagt, og som vil bidra til å utvide vårt markedsområde sørover i vår region, sier Arne Grim Maurstad.