Boligmappa med på Norges hyggeligste håndverker: – Er du både hyggelig og driver seriøst, da har du en vinneroppskrift
– For å få tilgang til Boligmappa setter vi en rekke seriøsitetskrav, blant annet til fagkompetanse, økonomi og selskapsform. Om man i tillegg er hyggelig og grei har man utvilsomt en vinneroppskrift.  Daglig leder i Boligmappa, Erling Olaussen. Foto: Boligmappa
Sist oppdatert: 07-06-2021

Er du både hyggelig og driver seriøst, da har du en vinneroppskrift

Norges Hyggeligste Håndverker er en kåring som hyller håndverkerne. Sammen deler vi de gode historiene, og vi blir bedre kjent med alle menneskene som hver dag er med på å bygge landet.

– Norges hyggeligste håndverker er et supert tiltak som fremhever de trygge og gode fagfolka. Det er det lett for Boligmappa å være med på, sier Erling Olaussen, daglig leder i Boligmappa.

Hver eneste dag inviterer tusenvis av nordmenn en håndverker inn i hjemmene sine. Selv om de aller fleste er storfornøyd med jobbene som blir gjort, er det sjelden man leser gladsakene om håndverkerne. Bransjen har fått et ufortjent dårlig rykte. Dette ønsker vi å gjøre noe med.

Ved å nominere en håndverker du syns er hyggelig er du med på å vise frem mangfoldet i bransjen, og alle de hyggelige fagfolkene som bygger og fikser hjemmene våre. Du er med på å gi håndverkerne den positive oppmerksomheten de fortjener!

Norges hyggeligste håndverker 2021

– For å få tilgang til Boligmappa setter vi en rekke seriøsitetskrav, blant annet til fagkompetanse, økonomi og selskapsform. Om man i tillegg er hyggelig og grei har man utvilsomt en vinneroppskrift, sier Olaussen.

Nominer en håndverker DU mener fortjener å vinne den gjeve tittelen. Erling Olaussen, daglig leder i Boligmappa, sitter i komitéen som skal finne fram til Norges hyggeligste håndverker.

– Om du både er hyggelig og driver seriøst, da har du utvilsomt en vinneroppskrift, sier daglig leder i Boligmappa, Erling Olaussen

I tillegg til Erling Olaussen fra Boligmappa, består juryen av Kristin Skogen Lund fra Schibsted, Håvard Bungum fra Mittanbud,  Eivind Johansen fra Talkmore, Ingvild Øversveen fra Harald A. Møller og Bjørnar Valstad fra WorldSkills Norway.