Previous
Next
Skåredalstoppen er nok prosjekt fra A. Utvik med gode kvaliteter. Her legges det ned ressurser på å lage gode uteområder, i tillegg til praktiske innvendige løsninger for alle aldersgrupper. Foto/Ill: A. Utvik AS
Sist oppdatert: 20-07-2021

Skåredalstoppen

I det populære boligområdet i Haugesund ligger alt til rette for et godt liv for både store og små.

Her kan du ta beina fatt til de fleste fasiliteter, bruke de flotte turløypene som er rett utenfor døren eller nyte de flotte felles utearealene med grillplass og lekeområder.

– Skåredalen har blitt en stor og attraktiv bydel i Haugesund kommune, og plasseringen på toppen av dalen gjør prosjektet unikt.

-Utsikten, de fine solforholdene, og ikke minst at det skiller seg ut fra andre prosjekter i området, gjør at vi har veldig tro på prosjektet, forteller Asle Skjærstad, daglig leder hos A.Utvik AS, engasjert.

– De som flytter inn her får en fantastisk beliggenhet og et bekymringsløst liv midt i populære Skåredalstoppen.

Norges ledende leverandør, produsent og utvikler av ventilasjonsanlegg og sentralstøvsugere

-Her er det flotte turområder rett utenfor døren, og samtidig kort vei til både jobb og skole. Ja, rett og slett gode boliger for folk flest, legger han til.

Skjærstad sier dette er nok et prosjekt fra A. Utvik med gode kvaliteter. Her legges det ned ressurser på å lage gode uteområder, i tillegg til praktiske innvendige løsninger.

– I god tradisjon har vi også ulike tilbud til kjøpergruppene våre, med alt fra Flyttehjelpen til muligheter for å benytte vårt konsept, LeieEie.

A. Utvik har et godt nettverk og gode samarbeidspartnere. Planleggingen er god og forutsigbar, slik at de ikke har hatt store utfordringer med covid-19 eller andre ting.

– Vi gjorde om prosjektet fra sameie til borettslag. Vi har også valgt gode kvaliteter i prosjektet og de leilighetene som er ferdige, har blitt riktig så fine. Av ferdigstilte leiligheter, er det bare visningsleiligheten som er ledig, sier Skjærstad.

En av Haugalandets største byggentreprenører

Alle aldersgrupper
Planløsninger, bodplass og uteområder er spesielt tilpasset for et vedlikeholdsfritt og bekymringsløst liv. Gjerne i nærheten til øvrig familie. Kjøperne i dette prosjektet har gjerne vokst opp i området, eller har nær familie som bor i Skåredalen.

– Både besteforeldre og unge voksne søker seg dermed til Skåredalstoppen.

-Oppsummert kan vi si at god arealutnyttelse, sentral og fin plassering i forhold til det meste, gjør dette til en fin plass. I tillegg bor man rimelig i splitter ny leilighet, forteller Skjærstad.

Han skryter av både arkitekter, byggeleder og underleverandører som har gjort et strålende arbeid, slik at prosjektet fremstår meget bra.

– Vi nyter godt av gode, lokale og lange relasjoner som gjør kommunikasjonen enklere og mer forutsigbar.

-Vi har fantastiske underleverandører som vi har jobbet sammen med i mange år og kjenner de lokale forholdene til fingerspissene.

Overtakelsen var i slutten av juni for byggetrinn 1, og neste sommer for byggetrinn 2.Totalt vil prosjektet bestå av 21 leiligheter.

– Prosjektet fremstår veldig flott, og enda bedre enn på 3D modellene. Prosjektet må sees for å få frem de gode kvalitetene.

-Kundene er meget fornøyde, og har til og med kommet med kake til oss på kontoret, sier Skjærstad med et smil.

I 90 år har Drømmekjøkkenet produsert kjøkken med omsorg, kvalitet

Stole aktører: 
Flexit har vært fast leverandør av ventilasjonsanlegg og sentralstøvsugere til A. Utvik AS i 20 år. Utvik krever kvalitet i alle ledd, både i leveranser, prosjekteringstjenester, kundeservice samt under oppfølging underveis i prosessen. Frem til nå har Flexit levert over 1 500 ventilasjonsanlegg og støvsugere til ulike prosjekter hos Utvik.

Vi vil gjerne takke alle på Utvik AS for godt samarbeid og for at de har vært solidariske med oss i alle år.

GL Prosjektservice AS er en ingeniør- og entreprenørbedrift med hovedvirksomhet i N-Rogaland. Selskapet er en del av GL konsernet.

Vi har i en årrekke hatt betydelige markedsandeler innenfor vårt satsingsområde på total- og hovedentreprise for alle typer bygg, deriblant oppføring av et stort antall markante prosjekter i vårt distrikt.

Sig Halvorsen-konsernet, er Rogalands største rørentreprenør, med avdelinger i Kristiansand, Mandal, Egersund, Klepp, Bryne, Tau, Sandnes og Haugesund. Med visjon om å alltid “Gjør vårt beste – til ditt beste”, har vi et stort fokus på nære kundeforhold som sikrer positive og langsiktige kundeforhold.

I en travel hverdag blir kjøkkenet gjerne det eneste naturlige samlingspunktet for familien. Det er blant annet derfor man kan si at kjøkkenet er en av husets viktigste investeringer. Den investeringen bør du ta hos Friestad Kjøkken & Interiør. Våre konsulenter hjelper deg med å finne riktig løsning tilpasset dine behov.