Parken til Ovalen er unik og fantastisk, og den bukter seg i sti fra den grønnkledde takterrassen ned til det opphøyde parkområdet foran leilighetene. Parkens plassering på andre plan gir en fredelig og harmonisk atmosfære. Ill. Base Property

Ovalen - eksklusive leiligheter midt i byen

Den nye bydelen Havneparken i Sandnes har fått innbyggerne til å åpne lommeboka. Planen med det nye bygget, Ovalen, var først var å bygge 75 leiligheter, men så laget de større og færre enheter.

Det har vist seg å bli en stor suksess, for så langt er hele 49 av 55 leiligheter solgt. Så langt har prosjektet solgt leiligheter for 300 millioner kroner og snittprisen ligger på 64.000 kroner per kvadratmeter.

Bo i øyeblikket – på den beste adressen i regionen 
Ovalen består av 55 boliger i størrelser fra 79 til 250 m². Gjennomgående leiligheter sørger for gode lysforhold fra morgen til kveld. På sjøsiden nytes fjord- og fjellutsikt, mens balkongene på bysiden kan nyte utsikten over den frodige parken. 

Protan Entreprenør Rogaland AS|Norske Byggeprosjekter
CCL Norway|SPESIALISERTE LØSNINGER FOR BYGNINGSKONTRUKSJONER

Parken til Ovalen er unik og fantastisk, og den bukter seg i sti fra den grønnkledde takterrassen ned til det opphøyde parkområdet foran leilighetene. Parkens plassering på andre plan gir en fredelig og harmonisk atmosfære. 

Den opphøyde og fredelige parken til Ovalen vil få et ekstra frodig hjørne. Man trenger ikke å ha en tradisjonell hage for å kunne holde sine grønne fingre aktive, for urtehagen vil foruten å gi gode supplementer til salater og middagsretter, også danne gode naboskap. Hva er vel koseligere enn å plante, luke, pleie og høste urter sammen med venner som har samme lidenskap og hobby?

Alle leilighetene er gjennomlyste med sjøutsikt, og balkong med gode solforhold mot sør/vest. Ovalen ligger rett ved både bryggekanten og midt i byen. Havneparken er en spennende bydel som vokser fram i Sandnes sentrum og Ovalens spennende arkitektur skaper et nytt signalbygg i Sandnes nye bydel.

Stolte aktører
Mer enn 30 entreprenører og leverandører har vært involvert i byggingen av Sandes nye praktgygg og mange av dem har lokal tilhørighet, blant annet Vikeså Golv som har levert prosjektert gulvavrettnig og gulvbelegg. Fra Vikesås’ store utvalg har det ikke vært noen problemer med å velge materialer som overholder alle krav til dagens strenge miljøkrav. 

Marit Qvalbeen hos Vikeså Golv forteller Norsk Byggebransje at bedriften har opplevd en merkbar endring i byggebransjen når det kommer til det grønne skiftet de siste årene. Spesielt innen næringsbygg opplever de at stadig flere bygg blir miljøsertifisert. Qvalbeen forteller videre at også Vikeså Golv selv tar miljøet på alvor og har gjennomført en rekke grønne tiltak i bedriften. Det gjelder eksempelvis varmekilder, avfallshåndtering, skybasert datasystem og investering i ny bilpark. I tillegg arbeider bedriften langsiktig med mål om å bli Miljøfyrtårn.

Ledende i Norge
For montering av spennarmering, ble CCL Norway, er et av Norges ledende firmaer innen spennarmeringsarbeider hentet inn. Som del av CCL gruppen tilbyr tilbyr de spesialiserte byggeløsninger over hele verden. Ved hjelp av de nyeste utprøvde og godkjente teknologier utfører CCL Norway en lang rekke prosjekter innen etterspent betong og skreddersyr løsninger for å imøtekomme den enkelte kundes spesifikke krav.

Lie Blikk AS|Rogalands ledende blikkenslagerfirma
Vikeså Golv har stort utvalg av alle gulvtyper til både bolig og næring

I tillegg til å levere en komplett pakke med design, leveranse og installasjon av spennarmering, bistår CCL også ingeniører og entreprenører med spesialisert prosjektering av alle typer spennarmeringstjenester. Selskapet benytter seg av de nyeste utprøvde og godkjente teknikker og teknologier for å gi kundene optimale løsninger.

Størst på tak
Med seg på laget til hovedentreprenør Skanska, var også Rogalands største takentreprenør, Protan Entreprenør Rogaland. Fra deres kontorer i Haugesund og Stavanger har de betjent store og små kunder i over 30 år. Protan Entreprenør har i dag avdelinger med dyktige og erfarne fagfolk over hele Norden som utfører både tekketjenester innen tak, våtrom, terrasse, radonsikring og anleggsmembran. Med sine 50 ansatte ved avdelingene i Stavanger og Haugesund, er Protan Entreprenør den eneste takentreprenøren i distriktet som er sertifisert etter kvalitets- og miljøstandardene ISO 9001 og 14001. 

Kvalitet - Kunnskap - Kreativitet
Blikkenslagerarbeidet på Ovaklen ble utført av nok en lokal aktør, Lie Blikk. Bedriften, som holder til i Sandnes, har gjennom mer enn 40 år utført alle typer blikkenslagerarbeid for både store og små kunder, både innen privat og offentlig sektor. Med et stort utvalg av spennende materialer, kreative medarbeidere og sterk forankring i tradisjonelle håndverkstradisjoner, er de en av Rogalands ledende blikkenslagerfirma med bred erfaring innen alle felt.