Previous
Next
En gåtur langs den fine strandpromenaden tar deg til det du måtte trenge av butikker og offentlige tjenester, hyggelige cafeer, restauranter og spisesteder. Ikke minst byr Sandnes på et bra kulturliv og flotte turområder.Ill Nordr
Sist oppdatert: 01-02-2023

Rovik brygge

Med fjorden som nærmeste nabo er beliggenheten til dette boligprosjektet ved havnebassenget i Sandnes sentrum helt i særklasse.

Selv om byen med sine levende impulser og alt du måtte trenge bare er en kort gåtur unna, finner du her en helt egen ro og god atmosfære - omgitt av en maritim ramme, synet av småbåter som tøffer forbi, vakker utsikt og svært gode solforhold for de fleste av boligene.

På Rovik brygge kan du nyte fjorden, soloppganger, solnedganger og se byen - helt uten å høre den.

En gåtur langs den fine strandpromenaden tar deg til det du måtte trenge av butikker og offentlige tjenester, hyggelige cafeer, restauranter og spisesteder. Ikke minst byr Sandnes på et bra kulturliv og flotte turområder.

Ved å bo på Rovik brygge får du «alt» du måtte ønske deg innen kort avstand.

Det har i tilknytning til prosjektet blitt opparbeidet en offentlig park, langs den koselige bryggen er det både benker og sittegrupper, og et sted med ulike treningsapparater for de som ønsker å holde seg i aktivitet på den måten.

Prosjektil AS
 TIME Aluminium

Med tilbud om sykkelparkering utendørs og innendørs, samt muligheter for lading av el-sykkel, ligger alt til rette for bruk av sykkel som effektivt transportmiddel - og ikke minst et grønt og miljøvennlig alternativ til bilen.

De tre boligbyggene, bestående av totalt 72 ordentlig lekre og innbydende leiligheter, er inspirert av de tradisjonelle sjøhusene. Treverk er i utstrakt grad tatt i bruk etter inspirasjon fra det det maritime miljøet rundt.

Leilighetene har størrelser fra 37-163 m2 BRA og i første etasje finner man boder, parkeringsanlegg, og næringslokaler.

Leilighetene som har beliggenhet i byggets øverste etasje har skråtak både i stue og på kjøkken og dette bidrar i stor grad til at de føles luftige, lyse og gir en fantastisk god romfølelse

Vibemyr Blikk AS
Aase Rør AS

Store vinduer vendt mot vest gir leilighetene en upåklagelig utsikt over både byen og fjorden, samtidig som de er uten innsyn fra andre.

Balkongene i god størrelse er fullt mulige å glasse inn - så her kan du nyte det å sitte ute også på dager hvor været ikke er så bra. Leilighetene har vært ekstra populære blant folk som allerede kjenner og sogner til dette området, men også folk fra andre kommuner har latt seg friste til å bosette seg i vakre omgivelser på Rovik brygge.

De som først sikret seg en av de flotte leilighetene i dette boligprosjektet fikk muligheten til å kjøpe egen båtplass ved havnen. Her ligger alt til rette for å trives i et flott leilighetsbygg med hyggelige naboer!