Previous
Next
På Ekholt bor man nærmest midt i smørøyet, og i det veletablerte området er alt lagt til rette for at både unge og eldre, enslige, par eller barnefamilier skal kunne finne seg godt til rette og stortrives. Foto: Peab
Sist oppdatert: 22-12-2021

Midtveien 8 

Midtveien 8, beliggende i vakre og rolige omgivelser på Ekholt i Rygge, består av totalt 140 leiligheter i størrelse 37-150 m2. 

– Peab Eiendomsutvikling kjøpte denne tomten i 2017. Tomten var på det tidspunktet allerede ferdigregulert til boligformål, og vi satte da i gang med utvikling av eiendommen.

-Rammetillatelse ble mottatt på høsten i 2018, og våren 2019 kunne byggearbeidene, som består av 140 leiligheter samt parkering i kjeller, settes i gang, sier prosjektsjef Terje Hagerup Hjelset.

Totalentreprenør har vært Peabs lokale entreprenøravdeling i Sarpsborg, og samarbeidet mellom byggherre og entreprenør har vært svært godt gjennom hele prosessen.

– Byggeplassen har hele tiden fremstått som ryddig og det har vært god kontroll på både fremdrift, og kvalitet. Jeg må også få skryte av underentreprenørene som har gjort en veldig god jobb.

Con Form - Best på råbygg
Metalpartner AS

– Det har gått fint å bygge under pandemien. Det har vel bare vært et smittetilfelle på byggeplassen og det har ikke oppstått forsinkelser som direkte følge av dette.

.Det har likevel vært utfor-drende med lengre leveringstider enn hva som er vanlig, og det er noe som sannsynligvis indirekte skyldes pandemien, sier Hjelset.

Han forteller om et prosjekt som er plassert sentralt med gangavstand til både dagligvarebutikker, shopping, restauranter, cafeer og helsetilbud, samt en kort vei til sjøen.

På Ekholt bor man nærmest midt i smørøyet, og i det veletablerte området er alt lagt til rette for at både unge og eldre - enslige, par eller barnefamilier skal kunne finne seg godt til rette og stortrives. 

Fra Midtveien 8 har du mulighet til å nå det aller meste av det du vil trenge til fots, men om du likevel trenger å reise kollektivt en dag, så ligger bussholdeplassen bare 200 meter borte i gaten, og med hyppige avganger tar bussen deg raskt og effektivt til sentrum av Moss.

– Under utviklingen av prosjektet har vi hatt fokus på å få til et funksjonelt og innbydende uteområde i et skjermet atrium, samt romslige balkonger og terrasser. For ikke å snakke om gode og funksjonelle leiligheter. 

AS Betongpumping
Vegg Og Tak AS

– Prosjektet består av både 2, 3, 4 og 5-roms leiligheter, og størrelsen varierer fra 37-150 m2.

-Samtlige med en romslig balkong eller markterrasse, kvalitetskjøkken med integrerte hvitevarer, vannbåren varme i gulv og flotte downlights i entre og på baderom, forteller Hjelset engasjert. 

To av de fire byggene, Hus A og B, ble overlevert sommeren 2021. I november og desember ble de resterende to, Hus C og D, levert. Salget har gått svært bra, og per dags dato er det kun en av de totalt 140 leilighetene som ikke har blitt solgt.

– Leilighetene er overlevert med få feil og mangler, og vi har fått svært gode tilbakemeldinger fra fornøyde kunder.

-Prognosesenteret har gjennomført en kundeundersøkelse for de to byggene som ble overlevert i sommer, og resultatet der viser en kundetilfredshet på 78.

-Dette er meget bra, og bekrefter bare vårt inntrykk av at kjøperne er fornøyde, sier Hjelset.

Stolte aktører: 
Con-Form Lunde, er Con-Form sin egen produksjon av hel-prefabrikkerte betongelementer som søyler, balkonger,svalganger bjelker og trapper. Fabrikken har 22 ansatte som produserer og leverer trapper, balkonger, svalganger, bjelker, og søyler til Con-Form AS sine egne prosjekter og direkte til eksterne kunder.

Metallpartner AS, produserer og leverer det meste innen balkonger og rekkverk i stål og aluminium.

AS Betongpumping er en totalleverandør innen betongpumping, og vi ordner hele bestillingsløpet for våre kunder. Hos oss har du kun ett kontaktledd å forholde deg til gjennom hele prosessen.

Vegg & Tak Assistanse leverer komplette løsninger med Stålprofiler og Gipsplater til Entreprenører og Eiendomsutviklere. Med mer enn 40 års erfaring innen Gips og Stålstender utvikling har vi som målsetting å stå til Deres tjeneste  og være den naturlige foretrukne samarbeidspartneren.

Andre aktører:
Kleiva Arkitektur, Multiconsult, Cowi, WSP, Viken Consult, Rådgiverhuset AS, Byggeråd AS, Ingeniørfirmaet BIG AS, Leif Grimsrud AS, Kynningsrud AS, Bravida Norge AS, Stenseth og RS AS, Østfold Elektro AS, Frøland AS, GM Heis AS, Kranor AS, NSG AS, Kranfører AS, Betosag AS, Nils Løff AS, TJ Montasje AS, Stryken & Gudbrandsen AS, Norgesgulv AS, Kjell Mørk AS, Fagprosjekt AS, A Karlsen & Sønn AS, AGS Mur Puss og Flis AS, Firesafe AS, Carlsen Fritzøe AS, Con-Form, Celsa Steel Service AS, Borg Armering AS, Motek AS, Norbetong Mos, Ahlsell Norge AS, Lian Trevarefabrikk AS, Cramo AS, Alarmlink AS, Pro Consult AS, Østfold rengjøring AS