Previous
Next
Foto: Strømmen AS som har levert vinduer og dører til prosjektet
Sist oppdatert: 05-04-2022

Løchenveien - Leiligheter i særklasse 

De eksklusive boligene på Bygdøy i Oslo er tilpasset både nabolaget og nærområdet.

Tidlig i 2017 investerte eiendomsutvikleren Bonum i flere eiendommer beliggende på Bygdøy i Oslo, nærmere bestemt Løchenveien 30-36

Med målsetning om å ta vare på og verne om eksisterende miljø og nærområdet ville de skape noe eksklusivt og spesielt, rettet mot en typisk voksen kjøpergruppe som har et ønske om å bytte ut bolig med en leilighet.

Resultatet ble eksklusive villaleiligheter med underjordisk parkeringskjeller under jorden og et nydelig uteareal i et felles hageanlegg.

Expo Nova

I dette prosjektet vil den kvalitetsbevisste kjøper uten tvil kunne krysse av punk for punkt på «sjekklisten» - for her er det nemlig ingenting som er overlatt til tilfeldighetene.

Ikke minst er beliggenheten svært attraktiv og skjermet fra støy, og solen kan nytes fra morgen til sent på kveld.

Selv om husene er ulike, har de alle et klart felles formspråk. Ved at man i prosjektet har hatt et fokus på å begrense materialbruken, gjør dette at de romslige boligene vil fremstå som tidløse og rene.

Dette bidrar lys teglstein i kombinasjon med gråsorte aluminiumsbeslag og glassfelt til.

God planløsning og utnyttelse av plassen, å ha stort fokus på detaljer og riktige dimensjoner på innredningen har vært viktig:

Viken Consult AS
Store Blikkenslager

Kjøkken- og badeinnredning har blitt nøye implementert.

Samtidig har hver kjøper fått muligheten til å gjøre tilpasninger etter helt egne ønsker og behov, og komme med tilvalg der hvor det har vært ønske om å endre på noe av innholdet i leveransen, som eksempelvis farge på maling, fronter på skap, type parkett eller lignende.

At alle boligene får sin private inngang, gir nesten en følelse av å bo i en villa.

Mens leilighetene som er beliggende i byggets 1.etasje får syd- og vestvendte terrasser som er omkranset av flotte private hager, har toppleilighetene solfylte terrasser og tilgang til parkanlegget.

Alle tiders rørlegger
Trevaren AS

Stolte aktører: 

I samarbeid med Christians & Hennie, Bonum og BundeBygg, har vi hatt gleden av å levere gulv og trappe-elementer til både standardvalg og tilvalg i dette prestisjefylte prosjektet.

Alle gulvene vi har levert i dette prosjektet er kvalitetsgulv produsert i Europa. Gulvene er levert i lamellkonstruksjon med toppsjikt i eik, i forskjellige finisher og farger, etter kundens ønske. For å holde en rød tråd i prosjektet, er også elementene til trapp levert i eik med tilsvarende overflatebehandling som gulvet. 

Vi ønsker å takke BundeBygg, Christians & Hennie og Bonum for et hyggelig og godt samarbeid med prosjektet. Thomas Haakonsen, Skovin Gulv

Expo Nova er rådgivere og leverandører av førsteklasses interiør og belysning til hjem og kontor. I mer enn 50 år har vi vært ledende leverandør av designmøbler i Skandinavia. Vi skal inspirere deg til å nyte livet ved å tilby det beste av moderne, klassiske møbler og belysning.

Alle tiders rørleggerbedrift er en rørleggerbedrift med tilholdssted på Skedsmokorset utenfor Oslo. Våre rørleggere har over 30 års erfaring i bransjen og vår kunnskap er din. 

Storo Blikkenslagerverksted ble etablert i 1946 og er en mesterbedrift som utfører tradisjonelt blikkenslagerarbeid og taktekking. Firmaet har 35 fast ansatte medarbeidere, derav 3 lærlinger.

Trevaren Eydehavn ble etablert i 1982 og holder til på Eydehavn mellom Tvedestrand og Arendal. Vi produserer utvendige og innvendige dører ut i fra en moderne produksjon, slik at vi kan levere et produkt som tilfredsstiller dagens krav til kvalitet og finish.