Previous
Next
-Prosjektet ble gjennomført på 13 måneder fra oppstart i koronatiden, og det er vi også veldig godt fornøyd med, sier Hans Olav Bjerketvedt, styreleder og partner hos Bolig & Eiendomsutvikling AS. Foto/Ill: Bolig & Eiendomsutvikling AS
Sist oppdatert: 10-10-2021

Gartnerier Moss - Moderne solrike leiligheter 

Gartneriet består av leiligheter i ulike størrelser, fordelt på små bygg i rekker. Interessen har vært stor og alle boligene er utsolgt.

Her er alt lagt til rette for at både barn, unge og eldre skal stortrives!

– Vi har vært opptatt av å skape gode og fine boliger til en så rimelig sum som mulig og det har vi lykkes med. Design, arkitektur og pris har blitt tatt godt i mot.

-Prosjektet ble gjennomført på 13 måneder fra oppstart i koronatiden, og det er vi også veldig godt fornøyd med, sier Hans Olav Bjerketvedt, styreleder og partner hos Bolig & Eiendomsutvikling AS.

Norges ledende leverandør, produsent og utvikler av ventilasjonsanlegg og sentralstøvsugere

Han forteller at det har vært noen utfordringer underveis, blant annet med panel og trevirke, men at de er løst på en tilfredsstillende måte.

-I tillegg brukte de en grunnentreprenør som slet med å henge med i innspurten, men også det løste seg.

– Jeg vil gjerne skryte av våre håndverkere og vår hovedentreprenør Hersleth Entreprenør AS som har gjennomført prosjektet til avtalt tid med tidligere ferdigstillelse enn først avtalt.

-Det til tross for noen utfordringer med levering av materiell i pandemien.

Byggern - Vi gjør det enkelt å være proff

-Boligene har en god beliggenhet midt i Moss Syd Handelsområde med kort gangavstand til alt.

-Boligene er rimeligere enn alt annet i området da det er et enklere byggeri, men likevel attraktive med fin arkitektur som tiltaler de fleste.

– Overtakelsen av alle boligene fant sted i slutten av august og alle boligene ble solgt på under tre uker. Vi er veldig glade for at våre kjøpere er godt fornøyde med sluttproduktet, og at opplevelsen for mange var over forventningene, sier Bjerketvedt.

Aktører:
Shark Arkitektur AS, Luva Prosjekt AS, Sweco AS, Scan Sprinkler AS, Flexit AS, Structor AS, Geomatikk AS, Ivar Nilsen Entreprenør AS, Rørcompaniet AS, Ski boligventilasjon AS, Storm Elektro AS, Thorbjørn Lemtun AS, Engebretsen betong & mur, Bygg og mal AS, PROFILCO AS, Byggmakker Moss