Gardertoppen Panorama - Øie Eiendomsutvikling
Gardertoppen Panorama ligger vakkert til i naturskjønne omgivelser, men er fortsatt tett på det meste med skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og en rekke servicetilbud bare minutter unna. Foto: Øie Eiendomsutvikling AS

Gardertoppen Panorama - Øie Eiendomsutvikling

Gardertoppen Panorama er et spennende boligprosjekt med sentral beliggenhet i Fet kommune. Bak prosjektet står den erfarne utbyggeren, Øie Eiendomsutvikling. 

Prosjektet på Gardertoppen hadde byggestart siste kvartal 2018, med ferdigstillelse andre kvartal 2020. De første beboerne flyttet inn i februar, mens prosjektet, som består av 54 leiligheter fordelt på fire selvstendige bygg, vil være ferdigstilt i mai 2020. 

Tett på det meste
Gardertoppen Panorama ligger vakkert til i naturskjønne omgivelser, men er fortsatt tett på det meste med skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og en rekke servicetilbud bare minutter unna. Glomma, småbåthavn og Fet Golfklubb ligger heller ikke mer enn en liten kjøretur unna.

Hovedentreprenør for Gardertoppen Panorama har vært Realbygg AS, mens Prodecon har stått for prosjektledelsen under utviklingen og gjennomføring av prosjektet med en kostnadsramme på 225 Mnok, eksklusiv tomteprisen.

Con Form - Best på råbygg

Tradisjonsrikt og moderne
Det er boligspesialisten Tag Arkitekter som har tegnet Gardertoppen Panorama. De 54 leilighetene varierer i størrelse fra 2-roms på 34 m2, til store 4-roms på 146 m2. Alle har høy innvendig standard med flotte kjøkken fra Drømmekjøkken, parkett, vannbåren varme og store vinduer som sikrer rikelig med naturlig lys.

Alle leilighetene er utstyrt med balansert ventilasjon med varmegjenvinning, levert av Ingeniør Oddbjørn Hagen AS. Anlegget sikrer et godt inneklima i alle rom året gjennom, i tillegg til at det er energibesparende og godt for miljøet.

Alle leiligheter har sin egen private terrasse hvor beboerne kan nyte den enestående utsikten. Ellers har Gardertoppen Panorama et felles garasjeanlegg med boder, en opparbeidet, felles hage, og fasader i tegl og trepanel som sørger for at byggene sklir flott inn i omgivelsene.

Gardertoppen Panorama - Øie Eiendomsutvikling
Foto: Øie Eiendomsutvikling AS
Gardertoppen Panorama - Øie Eiendomsutvikling
Foto: Øie Eiendomsutvikling AS

Stolte aktører
Leverandør av råbygget på Gardertoppen Panorama var
Con-Form AS. Selskapet produserer komplette råbygg i betong, optimalisert etter den enkelte kundes behov og med fokus på lønnsomhet og effektivitet.

Deres hel-prefabrikkerte elementer, som trapper, dragere, søyler og balkonger, produseres ved flere av deres fabrikker, men hovedproduksjonen til Con-Form finner man ved deres fabrikk i Lunde i Telemark.

Ventilasjonsanlegget på Gardertoppen Panorama ble levert av Ingeniør Oddbjørn Hagen AS. Selskapet ble grunnlagt i 1994 med formål om å prosjektere og levere ventilasjonsanlegg til alle typer bygg. I hovedsak leverer de i dag anlegg til barnehager, skoler, kontorbygg, lagerbygg, verkstedsbygg og forretningsbygg, i tillegg til å levere tekniske totalentrepriser. 

Ingeniør Oddbjørn Hagen AS inngår i dag i Energima-gruppen. 

Entreprenører og leverandører:
Nordby Maskin, Elektro-kontakten, Høland Rør, Oddbjørn Hagen (del av Energima), Drømmekjøkken, Parkettpartner, LP Bygg, Mjøndalen Mur og Puss, Kone, Hesselberg Tak, GBS Produkter, A.Hansen Gruppen, Norgesvindu.