Previous
Next
Ill: Bakke AS
Sist oppdatert: 30-01-2023

Fabeltunet - i eventyrlige omgivelser

Fabeltunet er inspirert av den fantastiske verdenen til Asbjørnsen og Moe. 

Førstnevnte jobbet nemlig som huslærer for tre store barn på Børke gård i 1834-35 og hentet da mye inspirasjon i det vakre og idylliske nabolaget i Sørum.

Boligområdet vil ved ferdigstillelse bestå av ca. 140 leiligheter og 52 rekkehus.

Det moderne boligområdet bestående av både rekkehus og leilighetsbygg, ligger i grønne omgivelser og med tilgang på naturen rett utenfor inngangsdøren.

En spasertur på bare 10 minutter tar deg til Frogner sentrum, en togtur på 25 minutter til Oslo sentrum og en 10 minutters togtur til Lillestrøm.

Novo Entreprenør AS

På Lillestrøm Stasjon finnes både pendlerparkering og sykkelhotell, så området er således helt ypperlig for pendlere, og et sted i stadig vekst.

Med en nyere skole som innehar alle nødvendige fasiliteter i sentrum av Frogner, og en ny barnehage i umiddelbar nærhet, er området et populært og yndet sted for barnefamilier, hvor både små og store vil trives.

I Frogner finner du også en fin idrettshall, en svømmehall og fotballbaner, så her ligger alt til rette for en aktiv hverdag i nærmiljøet.

Et bredt utvalg av både butikker, restauranter/cafeer og aktiviteter i Lillestrøm, samt det nye nærsenteret Skedsmosenteret, gir deg tilgang på det du måtte trenge. For deg som elsker å være i aktivitet utendørs året gjennom, sommer som vinter, kan du glede deg stort over det flotte turterrenget som området har å by på.

Roar Jørgensen
Innlandsconsult

Rekkehus og leiligheter

På Fabeltunet kan du velge mellom rekkehus og leiligheter - begge boligtyper med flotte og praktiske planløsninger. Rekkehusene har et boligareal på 131 m2, fordelt over tre etasjer, og inneholder tre soverom.

Både hvitevarer og peisovn er inkludert i prisen, og du får i tillegg flere muligheter for tilvalg etter egne ønsker, smak og behov.

De solrike takterrassene passer perfekt til lange og lyse sommerkvelder, og i disse rekkehusene ligger alt til rette for å skape drømmehjemmet enten du er enslig, et par eller en familie.

Ohmia Charging
GBS Produkter

De moderne 2-, 3- og 4-roms leilighetene på 49,7-89,4 m2 og med 1-3 soverom har alle en privat takterrasse, uteplass eller balkong.

Til alle boligene følger det med en egen sportsbod beliggende i et felles kjeller/garasjeanlegg.

For de fleste leilighetene medfølger det i tillegg en egen innvendig bod. Som et eget tilvalg er det mulig, i første rekke for 3-4 roms leilighetene, å kjøpe en egen parkeringsplass i garasjeanlegget. Leilighetene har direkte adkomst med heis fra kjelleretasjen.