Entreen - Lørenskog|JM Norge
Utbygger JM Norge har sammen med arkitektene Derlick Arkitekter AS og Halvorsen & Reine AS, hatt fokus på å gjøre Entréen til et familievennlig område, med gjennomtenkte leiligheter og gode fellesfasiliteter. Foto: JM Norge

Entréen - Lørenskog 

Entréen boligfelt i Lørenskog kommune, har siden salgsstart i september 2016 vært en stor suksess for utbygger JM Norge. Prosjektet på Skårer Syd har sett gammelt næringsarealet få nytt liv med en rekke boligblokker i fem til ni etasjer, samt etablering av nytt parkanlegg. 

Utbygger har sammen med arkitektene Derlick Arkitekter AS og Halvorsen & Reine AS, hatt fokus på å gjøre Entréen til et familievennlig område, med gjennomtenkte leiligheter og gode fellesfasiliteter. Beboerne kan nyte godt av både parkeringskjeller med bod, fellesstue, gjesteleiligheter, ski- og sykkelverksted, samt flotte felles takterrasser hvor late sommerdager kan nytes til det fulle. Alle leilighetene varmes opp med fjernvarme og tilluft forvarmes ved hjelp av varmegjenvinning av avkastluften.

Indian Bygg - Entreen - Lørenskog|Norske Byggeprosjekter

Egen handlegate
JM Norge er en erfaren utbygger og har gjennom mange år lært av sine kunder hva som virkelig teller når man anlegger nye boligfelt. Ikke bare er standarden i Entréen i en klasse for seg selv, men fokus på smarte fellesarealer og gjennomtenkte utearealer er Entréen et boligfelt helt utenom det vanlige i området. De første beboerne har allerede flyttet inn i det som var trinn 1 av Entréen, og når de to siste trinnene er ferdigstilt ved slutten av 2020, vil den nye bydelen være komplett, også med egen handlegate. 

Når Entréen er ferdigstilt, vil det være satt opp åtte blokker med totalt 470 leiligheter som alle får flotte Østmarka som nærmeste nabo i sør, samtidig som Triaden bare ligger noen få minutters spasertur unna. Tilgjengelighet til til Lørenskog og Oslo sentrum er heller ikke noe problem,  med daglige busser hver halvtime. 

Mellom de to siste byggetrinnene vil utbygger nemlig anlegge en innbydende gågate, som når hele prosjektet står ferdig vil være en naturlig inngang til den nye bydelen. I gågaten vil man etter planen kunne finne både frisør, kafe og bakeri. En egen Rema 1000-butikk er allerede åpnet i hus 1.

Østfold Rør AS| Totalleverandør av rørleggertjenester

Sentrale aktører
Som underleverandører på Entréen, har JM Norge blant annet hatt med seg det Oslo-baserte selskapet Indian Bygg AS, som også har oppdrag med de andre trinnene i prosjektet. Indian Bygg AS har siden starten i 1998 har utviklet seg til å bli en betydelig aktør i hovedstaden og østlandsregionen. Hjertet i bedriften har i alle år vært snekker- og tømrerarbeid av høyeste klasse. Med fokus på service og kvalitet i alle ledd, har Indian Bygg AS vokst til 60 ansatte og har de siste årene vært involvert i en rekke spennende signalbygg i Oslo og omegn. 

I dag utfører Indian Bygg alt fra leiligheter og kontorer, til skoler og sykehjem. Med spisskompetanse opparbeidet gjennom mer enn 20 år, er Indian Bygg AS et naturlig valg som totalleverandør av snekker- og tømrerarbeid for både store og små kunder.

I likhet med Indian Bygg, har også Østfold Rør, som gjennom mange år har spesialisert seg på leilighetsprosjekter, vært involvert på alle byggetrinn på Entréen. JM Norge har gjennom flere år vært en viktig oppdragsgiver for den tradisjonsrike familiebedriften, som i dag har over 70 ansatte og har gjennom mer enn 50 år har befestet sin posisjon som en av Østlandets største rørleggerbedrifter.

De siste års økende aktivitet i byggebransjen har gitt Sarpsborg-bedriften en god utvikling. 50-årsjubileet er unnagjort og selskapet ser friskt framover. Østfold Rør AS ble stiftet i 1967 og er i dag en av Sarpsborgs eldste og mest velrenommerte rørleggerbedrifter. De er godkjent Mesterbedrift og leverer totalløsninger innen VVS for kunder over hele Østfold. 

Kahrs| Komplette gulv til hjemmet

160 års erfaring
JM Norge har som alltid hatt fokus på kvalitet i alle ledd og alle beboerne i Entréen kan glede seg over parkettgulv levert av en av verdens eldste og mest innovative produsenter av tregulv. Med over 160 års erfaring har Kährs opparbeidet seg en helt unik kunnskap om tre og hvordan de på best mulig måte kan realisere ideer som gjør deres gulv vakrere, sterkere, enklere å installere og mer bærekraftig for miljøet. Kährs leverer i dag komplette gulvløsninger for hjemmet i 70 land, verden over. Ved hjelp av deres unike Gulv guide og showroom, er du sikret å finne et parkettgulv av høy kvalitet for alle boliger og behov.