I Grini Næringspark har XL-BYGG åpnet dørene til et helt nytt byggevarehus.
Mestergruppens regionsdirektør, Atle Bakke, varaordfører i Bærum, Siw Wikan, og avdelingsleder på XL-BYGG Grini, Henrik Lange. Foto: Mestergruppen

XL-BYGG Grini åpner i Bærum

I Grini Næringspark har XL-BYGG åpnet dørene til et helt nytt byggevarehus.

– Det nye varehuset blir et godt tilskudd til Grini Næringspark. Det er et stort marked i området og dette er et sted vi ønsker å være til stede.

-Det nye varehuset er på totalt 2000 kvadratmeter, og XL-BYGG Grini selger blant annet trelast, byggevare, el-verktøy, garderober og maling.

-Vi er veldig fornøyd med nyåpningen og glad for å kunne tilby våre varer og tjenester i området, sier Mestergruppens regionsdirektør, Atle Bakke, i en melding. 

Kjøkkenavdelingen på varehuset, tidligere kjent som Mobalpa Grini, er nå en integrert del av det nye byggevarehuset. Henrik Lange er ansatt som avdelingsleder på XL-BYGG Grini.

– XL-BYGG Grini blir et viktig tilskudd i vårt landsdekkende nettverk av XL-BYGG-forhandlere.

EN SOLID ENTREPRENØRBEDRIFT

-Vi vurderer markedsområdet som en veldig god match for vår faghandelsprofil, der XL-BYGG skal bidra til at proff- og privatkunder får realisert sine byggeprosjekter.

-Anlegget i seg selv er blitt veldig flott og følger vårt oppdaterte butikkonsept. Jeg vil spesielt trekke frem våre informative utstillingsmiljøer hvor kundene i samråd med våre selgere kan hente råd og inspirasjon for sitt prosjekt.

-Vi er veldig stolt over alt arbeidet som er blitt gjort i forbindelse med åpningen og ønsker alle kunder hjertelig velkommen, sier Kjededirektør i XL-BYGG, Are Ellingsve. 

Varaordfører i Bærum, Siw Wikan, var til stede under den offisielle åpningen 29. august.

– Vi har mange innbyggere i Bærum som er opptatt av interiør, bygging og å gjøre ting selv - inkludert meg selv i den kategorien.

-Det er alltid spennende å ta en runde. Så jeg gleder meg til å komme tilbake hit i et litt mer målrettet ærend enn det å stå her i dag.

-Det som er med XL-BYGG er at man henvender seg både til det private og det profesjonelle.

-Det gjør jo at man helt sikkert kommer til å bli ivaretatt på en god måte med eventuelle spørsmål og så videre, fordi man legger lista høyt på kvalitet, sa Wikan under talen og la til: 

– Jeg var inne og så på nettet, og det gledet meg å se kjerneverdiene til XL-BYGG: blid, ekte og proff.

-Det synes jeg var veldig gode verdier, fordi at det sier litt om hvor man ønsker å legge kvaliteten og leveransen av de produktene og varene, og ikke minst: servicen. Det skal være hyggelig. Det er en viktig kombinasjon.