Previous
Next
Solen i vår nye logo representer skiftet mot grønn energi, men også den takknemlighet vi kjenner for all optimisme og tillit dere viser oss, for heiarop, støtte og positive tilbakemeldinger. Uten våre lesere og kunder er vi ingenting. 
Sist oppdatert: 20-09-2021

Vi fornyer oss og lanserer ny grafisk profil

Dette har vi gleder oss til. Denne helgen har vårt dedikerte web team jobbet med en oppdatering av norskbyggebransje.no og våre sosiale mediekanaler.

Alle medier har sin tidsalder, vi valgte tidlig å satse på digitale og sosiale medier. For våre kunder vil nå riktig målgruppe, i relevante kanaler til optimale tidspunkt.

Vi vil være en god partner og lagspiller for deg som vil jobbe med oss, i trygg forvissing om at vi vil rette et positivt søkelys på byggenæringen. Fordi dere fortjener det!

For oss betyr det nå ny logo, nye farger, egen partnerside «I Fokus» og oppdatert side for ledige stillinger. Det er noen av grepene vi har gjort når vi endelig kan presentere vår nye grafiske profil.

Tanken bak
Byggebransjen bygger. Hus, boliger, idrettsarenaer, svømmehaller, skoler, kontor og næringsbygg m.m Norge rundt.
Vi omtaler flere av dem hver måned og huset symboliserer dette.

Det spisse taket viser at det peker opp for norsk byggebransje (og for oss). Bærekraft, klima og miljø er for alvor satt på kartet de siste årene, og byggebransjen tar ansvar. Steg for steg kommer vi nærmere målet.

De grønne bladene er stoltheten ovenfor en bransje som tar det grønne skiftet på alvor. Mye positivit er gjort, enda mer er på gang - så får vi minne hverandre på hvor viktig det er å gå fra ord til handling.

Solen i vår nye logo representer skiftet mot grønn energi, men også den takknemlighet vi kjenner for all optimisme og tillit dere viser oss, for heiarop, støtte og positive tilbakemeldinger. Uten våre lesere og kunder er vi ingenting.

Et fornyet ytre til tross, våre kjerneverdier består
● Vi vil utfordre det etablerte
● Vi vil omtale og løfte byggebransjen med et positive perspektiv, også når det gjelder utfordringer og konflikter.
● Vi vil hjelpe deg og din bedrift med markedsføring tilpasset dine behov, ambisjoner og
budsjetter
● Vi vil bidra til at dere lykkes finne de beste og mest kompetente medarbeiderne

For deg som vil markedsføre deg kort- eller langsiktig hos oss skal du vite
● Din artikkel eller annonse er synlig både på PC, lesebrett og mobil uten tillegg i prisen
● Vi skjuler ingenting bak + saker. Godt stoff er like interessant for rett målgruppe i dag som i morgen og neste måned.
● Verken omtaler, presentasjoner eller bannere fjernes fra nettsiden, google søk eller sosiale medier
● Langsiktig digital markedsføring inkluderer alltid strategisk publisering i sosiale medier,
LinkedIn, Facebook, Twitter og Instagram m.fl

Vi håper du liker det du ser og tar gjerne imot tilbakemeldinger, ris og ros. Send redaksjonen en e- post kontakt@norskbyggebransje.no

Har du tips til saker, pressemeldinger eller nyheter sender du en e-post til tips@norskbyggebransje.no

Husk at hos oss trenger du ikke å betale noe abonnement. Godt og interessant stoff har ingen «best før dato», vår jobb er å hjelpe deg nå rett målgruppe, i riktig kanal til rett tidspunkt.

Nå feirer vi oss selv og takker for tilliten fra partnere i Norge, Sverige og Danmark.

Når du vil vite mer om våre tjenester kontakter du Prosjektleder Hege Indrehus hege@norskbyggebransje.no eller Ansvarlig utgiver Ellen Øiesvold Palsén ellen@norskbyggebransje.no.