Thon Eiendom inviterer på VR visning av nye leiligheter
Thon Eiendom har laget VR-visning for to leiligheter i det nye boligprosjektet Skårerløkka.

Thon Eiendom inviterer på VR-visning

Det er ikke alltid like lett å vite om leiligheten du kjøper er passende når prosjektet fortsatt er på planleggingsstadiet. Passer møblene dine inn, får nok skapplass på kjøkkenet? Hvor stort er egentlig 37 m2? Spørsmålene kan være mange og det vet Thon  Eiendom. Derfor har de lansert VR-visning av nye leiligheter. 

Boligkjøpere kan ta på seg VR-briller og få en virtuell omvisning i det nye boligprosjektet Skårerløkka i Lørenskog.

Thon Eiendom har laget VR-visning for to leiligheter i det nye boligprosjektet Skårerløkka
– Vi ønsket å prøve noe nytt og bestemte oss for å flytte visningen til der folk er. Med VR-teknologi kan potensielle boligkjøpere gå inn i planløsningen og få et enda mer levende inntrykk av hvordan leilighetene i vårt nyeste boligprosjekt i Lørenskog er. Dette er et spennende nytt konsept som gir oss muligheten til å holde visningene hvor som helst, sier direktør for boligsalg, Tonje Marie Haugbro.

Terjesen på Teie er Vestfolds største rørleggerbedrift

Thon Eiendoms første VR-visning ble holdt på kjøpesenteret Triaden Lørenskog Storsenter og var en suksess.

– VR-visning av to av våre nye leiligheter på Skårerløkka var kjempepopulært. Vi gikk tom for boligprospekter og måtte kjøre for å hente flere mens vi holdt på. Vi fikk mange gode tilbakemeldinger fra de som prøvde. Det de likte best var å kunne gå rundt i leilighetene og se romfordeling, solforhold og utsikt. Vi håper at dette kan bidra til økt interesse for våre boliger i fremtiden, sier Stig Christiansen som er assisterende salgssjef hos Thon Eiendom. 

Det er firmaet XVR som har utviklet den virtuelle visningen. 
– I et boligmarked hvor det blir vanskeligere å skille seg ut og med høy konkurranse er det viktig å være fremoverlent i teknologiutviklingen. XVR er glade for at Thon Eiendom velger å bruke VR og andre visningsverktøy som en merverdi for kundene sine. Ny teknologi tillater oss å utvikle helhetlige, gode og kostnadseffektive løsninger for eiendomsvisualisering. Kunden kan nå gå rundt i enhver leilighet i bygget, se utsikt, solforhold og føle på romfølelsen. Med full mobilitet kan salgsteamet nå ta med leilighetene dit kunden er, og vise kunden et helt boligprosjekt før det er ferdig bygget. Vi gleder oss til mottakelsen i markedet, sier Edmond Yang som er daglig leder i XVR.

Thon Eiendom vil snart tilby VR på visningssenteret i Rådmann Paulsens gate 26 i Lørenskog.