ABChus og Drømmekjøkkenet med strategisk samarbeid
-Det er kundene våre som kommer best ut av denne avtalen. Den innebærer at kundene fra nå får et betydelig større utvalg og mulighet for individuell tilpassing av drømmehuset sitt. Det vet vi er viktig. Foto: ABChus AS
Sist oppdatert: 07-10-2020

ABChus og Drømmekjøkkenet med strategisk samarbeid

Norske ABChus og svenske Drømmekjøkkenet har inngått en strategisk samarbeidsavtale for det norske markedet. Avtalen er i første omgang på 3 år og gir kundene unik mulighet for individuelle løsninger for kjøkken og garderobe.

For ABChus er dette en stor og viktig avtale. Den betyr i praksis at Drømmekjøkkenet blir selskapets totalleverandør innen kjøkken og garderobe. Avtalen gir også mulighet for å inkludere bad i fremtiden.

-Det er kundene våre som kommer best ut av denne avtalen. Den innebærer at kundene fra nå får et betydelig større utvalg og mulighet for individuell tilpassing av drømmehuset sitt. Det vet vi er viktig.

Drømmekjøkkenet har et bredt og tidsriktig sortiment og er en trygg leverandør. De produserer kvalitetsprodukter med lang levetid, sier administrerende direktør i ABChus, Dagfinn Lindberg.

Et bredt utvalg av tjenester innen renhold på østlandet

Styrket på det norske markedet
Den 3-årige avtalen sikrer Drømmekjøkkenet et betydelig volum, og økt markedstilgang på det norske markedet. For ABChus er Drømmekjøkkenet en perfekt partner.

-Det er utvilsomt en god match mellom Drømmekjøkkenet og ABChus. Begge selskapene har fokus på kundene og hvordan de lever sine liv. Det gir gode, funksjonelle løsninger av høy kvalitet som skaper glede i hverdagen, sier han.

Selskapsverdi og kundeverdi
Gjennom Drømmekjøkkenet får ABChus en totalleverandør som gir alle husmodeller komplette løsninger innen kjøkken og garderobe. ABChus sine kontorer vil nå fungere som showroom hvor kundene kan gjøre sine valg av fronter, benkeplater, håndtak og annet tilleggsutstyr. I tillegg betyr avtalen med Drømmekjøkkenet at kundene får produkter av høy skandinavisk kvalitet med lang levetid.

Kvaliteten på Drømmekjøkkenets produkter har vært noe av det viktigste i valget av leverandør. For oss er det viktig at produktene tåler daglig bruk gjennom hele kjøkkenets levetid. Samtidig må det være tilpasset kundenes behov gjennom deres ulike livsfaser. Til slutt må også produktene kunne resirkuleres på en god og naturlig måte, avslutter Lindberg.

Om ABChus og Drømmekjøkkenet
ABChus er en norsk bolighusleverandør, som siden oppstarten i 2000 har levert mer enn 3600 boliger til det norske markedet. Selskapet har hovedkontor i Ski i Viken, omsetter årlig for rundt 500 millioner kroner, og sysselsetter rundt 300 mennesker i produksjonen av sine boliger.

Drømmekjøkkenet er en del av det svenske konsernet Ballingsløv AB, og er representert i store deler av Europa. Drømmekjøkkenet leverer løsninger for kjøkken, bad og garderobe.