Leder for kjededrift, Kjetil Henriksen (t.v.), og regionleder Thomas Bergseteren ser frem til å lansere Steddy i Bergensområdet. Foto: Stian Foss
Sist oppdatert: 06-03-2023 Pressemelding 

Steddy er klar for lansering i Bergen

6. mars lanseres håndverkstjenesten i Bergensregionen og Steddy har syv lokale håndverksbedrifter med på laget.

- Å tilby våre tjenester i Bergensområdet er viktig for oss i Steddy. Vi har allerede fått med oss syv anerkjente og solide håndverksbedrifter, og nå ønsker vi å få med oss enda flere kjedepartnere i Bergensområdet, sier leder for kjededrift, Kjetil Henriksen, og fortsetter:

- Det er et stort marked for oppussing her og det er strategisk viktig for oss å være synlige i Norges nest største by.

- Steddy har fått en god mottagelse blant håndverkere og de har vist stor interesse for de digitale verktøyene vi bruker i forbindelse med oppussingsprosjekter. Dette er jo noe vi har jobbet mye med og som skiller oss ut fra konkurrentene.

Scanmark Service AS| skreddersydde løsninger på garasjeporter som matcher ditt hus og miljø

Digitalisering og nyskaping

Steddy ble etablert i 2022 som en ny håndverkskjede i Norge. Den egenutviklede digitale plattformen gjør prosjekter oversiktlige og tilgjengeliggjør god kommunikasjon mellom kunder og håndverkere.

Ambisjonen er å gi markedets beste kundereise og håndverksopplevelser av høy kvalitet.

- Steddy skiller seg ut i markedet for rehabilitering, oppussing og tilbygg ved at vi har digitalisering og bærekraft som våre største fokusområder. Oppussing skal være enkelt og trygt og kundene får full kontroll på prosjektet med våre digitale løsninger.

- Tilbakemeldinger om plattformen vår er veldig bra – både kunder og håndverkere synes den er enkel å bruke, sier Thomas Bergseteren som er regionleder hos Steddy.

Brødrene Alseth AS | Edvardsløkka omsorgssenter

- Vi er veldig glad for å ha fått med oss så profesjonelle kjedepartnere i Bergen,og nå jobber vi videre med å få med oss flere.

- Vi ønsker å finne de mest solide håndverksfirmaene i Bergensområdet da vi har fokus på kvalitet og godt håndverk.

- Målet vårt er å bli den fortrukne kjeden inn ROT-markedet i Norge, og da trenger vi de håndverksfirmaene i alle regioner, forteller Bergseteren og legger til:

- Sammen med kvalitetsbevisste og dyktige håndverkere skal vi bedre måten kunder og håndverkere samarbeider om prosjekter, og med godt utført arbeid vil det øke kundens tillitt til bransjen.

Steddy er eid av Mestergruppen - en av Norges største bolig- og byggevarekonsern. Steddy tilbys i Trondheim, Kristiansand og Stavanger, og nasjonal utrulling er planlagt i løpet av 2023.

Neste lansering etter Bergen blir Møre og Romsdal og Grenland.