F.v.: Daglig leder Bernt Over Vågsæter og prosjektleder Ståle Gjære i Planor Bolig med prosjektleder Raymond Engstrøm og distriktsleder Stig Mork i Veidekke. Foto: Veidekke 
Sist oppdatert: 06-07-2023 Pressemelding 

Veidekke bygger boliger i Ålesund

Veidekke har fått i oppdrag av Planor Bolig AS å oppføre boligprosjektet Daaehagen på Moa i Ålesund.

Prosjektet består av 34 leiligheter fordelt på tre leilighetsbygg, parkeringskjeller og lekeplasser. Kontrakten er en totalentreprise verdt 116 millioner kroner ekskl. mva. 

- Vi takker så mye for tilliten og er glade for å etablere et samarbeid med Planor Bolig som er en ny kunde for oss.

- Boligmarkedet oppfattes jo som noe krevende om dagen, derfor er det ekstra hyggelig at salget har gått bra. Og det er godt å se at kombinasjonen kvalitet og beliggenhet fungerer fortsatt, sier distriktsleder Stig Mork i Veidekke Bygg Møre og Romsdal. 

Ill: Arkitektene BBW

De tre leilighetsbyggene på tre, fire og fem etasjer inneholder leiligheter i størrelser fra 57 til 153 m2. Hver leilighet har egen balkong og noen har egen takterrasse.

Det blir parkering i underetasjen og uteareal med to lekeplasser. Prosjektet ligger sentralt plassert med rusleavstand til restauranter, golfbane og et av Norges største kjøpesenter med over 200 butikker.

- Vi er fornøyde med å signere kontrakt med Veidekke når vi nå skal i gang med et nytt stort byggeprosjekt på Moa i Ålesund.

- Dette er et prosjekt vi har lagt mye arbeid i å skape og som vi sammen skal være stolte av. Prosjektet blir ikke bare attraktivt for våre boligkjøpere, men også for andre i nærområdet.

SmartDok forenkler HMS og Sikkerhet

- Det blir kvartalsleikeplass og nye gangveier sier daglig leder Bernt Ove Vågsæter i Planor Bolig.

Prosjekteringen er godt i gang og grunnarbeidene har akkurat startet opp. Boligene skal stå klare til innflytting i andre kvartal 2025. Les mer om prosjektet her.

Oppdraget inngår i Veidekkes ordrereserve for andre kvartal.