Previous
Next
Vår erfaring er at med nysgjerrighet og et åpent sinn lærer vi stadig noe nytt, får nye perspektiver som både inspirerer og engasjerer. Vil du ha besøk på monteren eller ta en kopp kaffe med oss? Foto: Norskbyggebransje.no
Sist oppdatert: 17-04-2024  

Ses vi på Nordbygg i Stockholm?

Nordbygg er Nordens største møteplass for bygg- og eiendomsbransjen. Vi gjentar suksessen fra 2022 og deltar på det store svenske bransjetreffet i Stockholm 23-26 april. 

Her møtes håndverkere, byggherrer, entreprenører, eiendomsforvaltere og arkitekter m.fl. fra hele Europa for å skape kontakter, ta del av kunnskap og innovasjon i tillegg til å gjøre forretninger. 

35 000 besøkende i 2022, over 900 utstillere i år og mer enn 300 forelesninger

Språkkunnskapene er spisset og vi gleder oss til spennende møter med nye mennesker og kjære gjensyn med gamle kjente. Det blir fire innholdsrike dager med produktdemonstrasjoner, foredrag, diskusjoner og nettverkstreff

Vi ser frem til inspirasjon, kunnskapsformidling og ny lærdom

Vår erfaring er at med nysgjerrighet og et åpent sinn lærer vi stadig noe nytt, får nye perspektiver som både inspirerer og engasjerer. Vil du ha besøk på din stand eller ta en kopp kaffe med oss?

Send en e-post til kontakt@norskbyggebransje.no

Hent din gratis billett her 

Nordbygg gratis billett