Schüco Gruppen øker i Norge
Camilla Sandem Dhelie og Jonas van Zwieten Sivertsen blir nå del av det norske temet til Schüco International KG. Foto: Schüco International KG

Schüco International KG øker staben i Norge

Jonas van Zwieten Sivertsen begynte karrieren sin i glass- og fasadebransjen som montør i 2005. Allerede 2008 fikk han fagbrev innen glassfaget og har fortsatt utdannelsen sin til fagskoleingeniør. For tiden bygger han på med ekstra kompetanse på bruk av BIM innenfor byggefaget.

Siden september er Jonas fast ansatt hos Schüco International KG som Technical Advisor. Her vil han styrke teknisk avdeling og blant annet bygge seg opp kompetanse innen Schücos satsing på bærekraft i bransjen. Men selvsagt skal de som kommer i kontakt med Jonas få veiledning innenfor alt som har med Schücos systemer å gjøre.

- Det gleder meg å være en del av det kunnskapsrike Schüco-teamet, og håper både medarbeider og partnere vil kunne nyte godt av mine kunnskaper og erfaringer fra yrkesrettet praksis i kombinasjon med byggeteknisk innsikt, forteller Jonas.

Camilla Sandem Dhelie har fra 1.oktober tiltrådt stilling som Area Sales Manager for Schüco International KG, Norge. Hun kommer fra stillingen som Salgssjef Fasade/Vegg hos Weber Saint-Gobain Byggevarer. Etter å ha jobbet i snart 15 år med murverk, puss, maling og farger utvides nå fasinasjonen for tradisjonell arkitektur med Schücos spennende og innovative sortiment for moderne glas-/aluminiumsfasader. Camilla har Master i materialteknologi/geologi fra NTNU og Bachelor i markedsføringsledelse fra BI som teoretisk bakgrunn. Denne kombinasjonen gir et solid fundament for å veilede og støtte partnere og kunder fram til gode tekniske og økonomiske løsninger.

Hun gleder seg til å bli kjent med bransjen og kundene gjennom høy lærevillighet, ydmykhet og aktiv interaksjon.

Vi hjelper deg finne rett person til rett jobb